• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۲۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403122216014
  • خبرنگار : 50348

سکان‌دار هیئت آمادگی جسمانی اصفهان بالاخره معرفی شد

سکان‌دار هیئت آمادگی جسمانی اصفهان بالاخره  معرفی شد

ایسنا/اصفهان مجمع انتخاباتی هیئت آمادگی جسمانی برگزار و پس از چند دور انجام فرایند رأی‌گیری بالاخره سکان به دست حسینی‌نژاد سپرده شد.

مجمع انتخاباتی هیئت ‌آمادگی جسمانی و تندرستی استان اصفهان حدود سه ماه قبل برگزار شد که در نهایت و بعد از به نصاب نرسیدن آرا در آن مجمع، اکنون بالاخره ریاست این هیئت در دومین مجمع تعیین تکلیف شد.

در مجمع قبلی کاندیدا رقابت تنگاتنگی با هم داشته و اصغر حسینی‌نژاد و سعید رستمی به دور دوم و سوم رفتند که نتایج در دور دوم و سوم تکرار شد تا در نهایت تصمیم بر تکرار فرایند انتخابات گرفته شود.

در دومین مجمع که شامگاه امروز چهارشنبه ۲۲ اسفند در حضور رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و و مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان برگزار شد، اصغر حسینی‌نژاد، سعید رستمی، محمدامین موحد، حسن صالحی و قاسم رحیمی کاندید شده بودند که صالحی به سود رستمی کنار کشید و قاسم رحیمی با حضور نداشتن در مجمع، انصراف خود را اعلام کرد.

پس از انجام فرایند رأی‌گیری، حسینی‌نژاد با کسب ۱۹ رأی بعنوان رئیس هیئت آمادگی جسمانی استان اصفهان انتخاب شد، همچنین شهلا رفیعی بعنوان نائب‌رئیس، فرزانه کلاهدوزان به‌عنوان خزانه‌دار، رمضان رحیمی، اصغر هدایت و احمد آقاجان بعنوان عضو هیئت رئیسه انتخاب شدند.

به این ترتیب پس از برگزاری دو مجمع و رقابت نزدیک و حساس، ریاست این هیئت نیز تعیین تکلیف شده و از جمع هیئت‌های باسرپرست جدا شد.

انتخابات‌های مختلف چالش‌های متفاوتی دارند/ هر نتیجه‌ای ارزشمند است

مهدی صدری در حاشیه مجمع انتخاباتی هیئت آمادگی جسمانی استان اصفهان با اشاره به برگزاری مجمع این هیئت برای دومین بار اظهار کرد: کمتر از دو ماه گذشته مجمع قبلی برگزار شد. وقتی فضای تصمیم‌گیری به مردم واگذار می‌شود، هر نتیجه‌ای ارزشمند است، اصل رأی مهم است و از چنین نتایجی نیز حمایت می‌کنم‌.

وی افزود: افرادی که در این مجمع حضور دارند، پدران معنوی‌ این رشته هستند. اگر مبانی اخلاقی رعایت شود، می‌توان انتظار داشت در لایه‌های زیرین اخلاق و ایمان و رعایت شود و اگر چنین اتفاقی رخ ندهد، نباید انتظار خوبی داشته باشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان با تاکید بر نگاه ارزشی به ورزش ادامه داد: همه ما انتخابات مختلف را دیده‌ایم که چالش‌های متفاوتی وجود داشته است. منیت و خودخواهی باعث می‌شود نتایج انتخابات را نپذیریم.

صدری خاطرنشان کرد: انتظار داریم همه به نتیجه تمکین کنند؛ ممکن است اشکالاتی هم به جلسه وارد شود، اما اداره کل ورزش اصفهان به هیچ عنوان در انتخاب فرد مداخله نمی‌کند. ما به دنبال ارتقا این رشته ورزشی هستیم و باید پاسخ‌گوی هر رای باشیم.

اصفهان، استانی صاحب ورزش است

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی نیز در حاشیه مجمع انتخاباتی هیئت آمادگی جسمانی و تندرستی استان اصفهان با بیان اینکه تنور انتخابات با حضور کاندیداهای زیاد گرم می‌شود، اظهار کرد: امیدوارم سایر کاندیدها برای رشد و توسعه این رشته کمک کنند. اکنون حسینی‌نژاد به‌عنوان رئیس هیئت تکلیف سنگینی را عهده‌دار شده و امیدوارم در این چهار سال عملکردی داشته باشد که هر سال رضایت اعضا بیشتر شود.

احمد گواری آمادگی‌ جسمانی یک رشته مادر برای همه رشته‌های ورزشی دانست و افزود: یک بعد سلامت، تندرستی جامعه است و هر شخصی در هر سن و شغلی نیازمند داشتن آمادگی جسمانی متناسب است. در بعد دیگر، ورزش حرفه‌ای و قهرمانی آمادگی‌ جسمانی به‌عنوان یک اصل غیر قابل انکار است.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی بیان کرد: اصفهان استانی پهناور و صاحب ورزش است، آموزش‌وپرورش، بسیج ورزش، ورزش دانشگاهی و شهرداری‌ها شرایطی را فراهم کنند تا این رشته توسعه یابد. چراکه آمادگی جسمانی رشته‌ای است که در همه مکان‌ها قابل‌ انجام است.

وی در پایان تصریح کرد: باشگاه‌های خصوصی خوبی وجود دارند و آمار خوبی از این حیث وجود دارد. آمادگی جسمانی اصفهان دو سال بود که با سرپرست اداره می‌شد که در بحث بیمه جزو چهار استان برتر کشور بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha