• چهارشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 94112818375
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

ممنوعیت نقاشی دیواری در اصفهان لغو شد

ممنوعیت نقاشی دیواری در اصفهان لغو شد

ایسنا/اصفهان مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از رونمایی 30 پروژه نقاشی دیواری در قالب نقاشی سه بعدی، نقش برجسته و نقاشی خط همزمان با هفته زیباسازی در نقاط مختلف این شهر خبر داد.

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از رونمایی 30 پروژه نقاشی دیواری در قالب نقاشی سه بعدی، نقش برجسته و نقاشی خط همزمان با هفته زیباسازی در نقاط مختلف این شهر خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان و به نقل از روابط عمومی سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان، مهدی بقایی با بیان اینکه نقاشی‌های دیواری از جمله 60 طرحی است که در قالب دیوارنگاره‌ها در هفته زیباسازی (15 تا 22 اسفند ماه) در شهر اصفهان رونمایی می‌شود، اظهار کرد: محتوای این نقاشی‌ها، هویتی، مذهبی، دفاع مقدس، سرگرمی و همچنین شادی و نشاط است.

وی با اشاره به اینکه پیام نقاشی‌های دیواری با مضمون دفاع مقدس و با عنوان "شهدا زنده هستند" است، افزود: در بین این نقاشی‌های دیواری، پنج اسم اهل البیت (ع) نیز وجود دارد.

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان گفت: این نقاشی‌ها روی دیوارهای مجتمع‌های مسکونی واقع در حاشیه خیابان‌های اصلی شهر کشیده می‌شود که رضایت مالکان آن‌ها از قبل گرفته شده است.

وی یکی از مشکلات شهر اصفهان را استفاده کمتر از رنگ و محروم ماندن از هنر نقاشی در ایجاد روحیه نشاط و شادابی در فضای شهری دانست و افزود: این مساله سبب شده است تا همه چیز در این شهر خاکستری دیده شود؛ درحالی‌که فضای شهری نیاز به رنگ‌های شادی آفرین دارد.

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان با بیان اینکه اجرای نقاشی دیواری بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر ممنوع بوده است، گفت: سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان، لایحه ای را برای اجرای دوباره نقاشی دیواری به شورای اسلامی شهر تقدیم کرد که به تصویب رسید و مقرر شد هرگونه نقاشی دیواری در شهر فقط با مجوز سازمان زیباسازی انجام شود.

هم چنین یک عضو هیئت علمی دانشگاه سپهر اصفهان نیز با بیان اینکه ساختمان‌های سیاه و سفید و همچنین دیوارهای خاکستری شهر، کسالت آور است، گفت: نقاشی دیواری و استفاده از رنگ‌های شاد و همچنین محتوای نقاشی‌ها می‌تواند روان جامعه را بهبود ببخشد و این موضوع در روان شناسی رنگ‌ها ثابت شده است.

رضا تهرانی به پیشینه غنی تاریخی و هنری اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: اصفهان مهدکاشی و کاشی معرق ایران است و تکنینک‌هایی مثل کاشی معرق در دیوارنگاره‌ها به خوبی جواب می‌دهد و این تکنیک علاوه بر ماندگاری زیاد، با بناهای تاریخی اصفهان نیز همخوانی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha