• یکشنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94112516108
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی:

حق نداریم در جامعه «دهه‌سازی‌» کنیم

حق نداریم در جامعه «دهه‌سازی‌» کنیم

مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی کشور، با تاکید بر اینکه حق نداریم در جامعه دهه‌سازی‌های مختلفی کنیم، گفت: ساختن مناسبت‌ها و دهه‌های مختلف موجب افراط در عزاداری و روی‌گردانی مردم از مجالس مذهبی خواهد شد.

مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی کشور، با تاکید بر اینکه حق نداریم در جامعه دهه‌سازی‌های مختلفی کنیم، گفت: ساختن مناسبت‌ها و دهه‌های مختلف موجب افراط در عزاداری و روی‌گردانی مردم از مجالس مذهبی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان جنوبی، رضا معممی‌مقدم در همایش ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان، با بیان اینکه امروز استان خراسان‌جنوبی از بالاترین مثبت‌اندیشی در حوزه اجتماعی و پشتوانه مذهبی برخوردار است، گفت: در این استان ضریب‌ نفوذ مناسبت‌های مذهبی در عالی‌ترین حد است و هر میزان مجالس مذهبی افزایش یابد ولایت‌پذیری و اخلاق مردم بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه با کار فرهنگی می‌توان جلوی آسیب‌های اجتماعی را گرفت و این مهم به صورت بخشنامه‌ای پیش نمی‌رود، گفت: نقش حفظ تعظیم شعائر مذهبی در حفظ امنیت ملی، یک نقش بی بدیل و غیر قابل انکار است.

مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی کشور، با اشاره به اینکه مدیریت غیر صحیح چالش‌ها و مسائل اجتماعی مشکلات امنیتی را به دنبال دارد، افزود: کارکرد مجالس و هیئت‌های مذهبی و تقوا سبب مثبت اندیشی دینی و مردمی می‌شود و این عملکرد نتایج و تاثیرات خیلی خوبی را در جامعه ایفا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه ازدیاد مناسک مذهبی باعث ضربه‌زدن به قله‌های آیینی مانند عاشورا می‌شود و ما حق نداریم برای عاشورا رقیب‌سازی کنیم، تصریح کرد: هیات مذهبی که با قرآن پیوند داشته باشند آسیب نمی‌بینند، زیرا برخی مواقع ما ندانسته در زمین دشمن بازی می‌کنیم و با کوبیدن بر طبل آسیب‌شناسی عزاداری این جریان را به هیئت‌هراسی، شیعه‌هراسی و در نتیجه به اسلام هراسی منجر می‌کنیم که در این زمینه باید با هوشمندی عمل شود.

مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی کشور، از پایش 21 هزار هیات مذهبی بر اساس 30 محور در سال جاری خبر داد و از ستاد ساماندهی استان و شهرستان‌ها درخواست کرد نسبت به توسعه متوازن مناسبتی اقدام کنند و احیاء روضه‌های خانگی را در دستور کار قرار دهند.

معممی‌مقدم، با اشاره به اینکه باید مجالس مذهبی دارای ویژگی‌های طراز اسلامی باشد، یادآور شد: وظیفه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی بازمهندسی مناسبت‌های مذهبی مبتنی ‌بر محکمات دین مبین اسلام است.

وی خاطرنشان کرد: این ستاد در سال 86 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده تا با ارتقای معرفت دینی در هیئت‌های عزاداری و مذهبی زمینه تظاهرات مناسکی و دینی شرعی را بر اساس الگوهای دینی ساماندهی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۵:۵۴

مگه دهه خالي هم تو تقويم مونده فعلا که ترافيک دهه اي داريم

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۵:۵۶

به نکات بسيار خوبي اشاره کردند...

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۷:۵۷

واقعا زيبا بود . ترا بخدا ديگه بسه . به اسم اسلام و ايران و .... دهه ساخته ايم . کاش مانند روزي که تعطيلات اضافي را برداشتند ؛ اين رسم را نيز بردارند

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۸:۵۶

بعنوان يک شيعه معتقد و خاک پاي علي و فخر بانوان عالم معتقدم به استناد کلام الله غم و اندوه براي هر آنچه در دنيا روي مي دهد باطل است. گريه فقط و فقط و فقط براي خشوع در برابر ذات باري تعالي تحسين شده ولاغير. در تمام قران اندوه و نگراني و ترش رويي براي توصيف اهل جهنم بکار برده شده...و نجيناک من الغم و کذالک ننجي المومنين