• سه‌شنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۲:۳۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94112012767
  • خبرنگار : 80001

یک کارشناس:

قیمت مسکن دیگر به آسمان نمی‌رسد

قیمت مسکن دیگر به آسمان نمی‌رسد

یک کارشناس گفت: مالکان دیگر نمی‌توانند هر نوع کیفیت و قیمتی را به بازار مسکن دیکته کنند.

یک کارشناس گفت: مالکان دیگر نمی‌توانند هر نوع کیفیت و قیمتی را به بازار مسکن دیکته کنند.

محمد وطن‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شرایط بخش مسکن تغییر کرده است. اگر در سال‌های گذشته ساخت مسکن با هر نوع کیفیت و قیمت مشتری خودش را داشت، امروز دیگر آن شرایط حاکم نیست و با توجه به حجم بالای خانه‌های خالی و نبود مشتری، کیفیت برای مشتریان مهم شده است. لذا مالکان دیگر نمی‌توانند قیمت‌ها را به آسمان برسانند و انتظار مشتری داشته باشند.

وی افزود: حجم بازار مسکن بزرگ‌تر از آن است که سازندگان بتوانند قیمت‌ها را به دلخواه خود تعیین کنند؛ چرا که انحصار به شکل سابق در بخش مسکن وجود ندارد.

وطن‌پور، روی دست ماندن یک میلیون 400 هزار خانه خالی در کشور را ناشی از هجوم بی‌سابقه به سمت تولید مسکن طی یک دهه گذشته دانست و گفت: همه نهادهای اقتصادی و غیراقتصادی به بخش مسکن آمدند و در رکود مسکن گیر کردند. بنابراین در حال حاضر رونق یعنی انجام معاملات، نه این‌که قیمت‌ها از متری 4 میلیون به متری 8 میلیون تومان برسد؛ چرا که اصلا ظرفیت افزایش قیمت وجود ندارد. لذا انتظار پرش قیمت در آینده دور از ذهن است.

این کارشناس مسکن هم‌چنین گفت: اگر پول ارزان قیمتی به اقتصاد کشور بیاید می‌تواند خیلی بخش‌ها از جمله مسکن را تغییر دهد. اگر بخواهیم از وضعیت آینده‌ی مسکن پیش‌بینی صورت دهیم باید تاثیرات اقتصاد کلان را بر روی بخش مسکن رصد کنیم.

وی، ثبات ارزش پولی ملی را در سرمایه‌گذاری مهم د انست و افزود: با این نرخ تورم ریسک سرمایه‌گذاری در ایران بالا است. لذا تا زمانی که تورم کنترل نشود نمی‌توان انتظار داشت سرمایه‌گذاران خارجی به ایران بیایند. در نتیجه اقتصاد تکان نمی‌خورد و بخش مسکن هم رونق نخواهد گرفت.

این کارشناس مسکن با بیان این‌که اگر پول تازه‌ای به اقتصاد برسد می‌توانیم شاهد افزایش معاملات باشیم گفت: ممکن است با افزایش معاملات قیمت‌ها کمی افزایش یابد اما قطعا متورم نخواهد شد بلکه مقدار اندکی افزایش می‌یابد.

به گفته‌ی وطن‌پور تا حدودی آرامش بر اقتصاد کشور حاکم شده و انتظار می‌رود تولید در آینده جان بگیرد و سرمایه‌ها از دلار و سکه به سمت بخش‌های تولیدی از جمله بافت‌های فرسوده بخش مسکن سرازیر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha