• یکشنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۴:۴۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 94110401543
  • خبرنگار : 71442

انتخابات؛ فرصتی برای اثبات بی‌طرفی صداوسیما

«وقتی عینک بدبینی می‌زنیم»

«وقتی عینک بدبینی می‌زنیم»

مدیر رادیو ایران درباره‌ی نسبت دادن سازمان صداوسیما به جناح فکری خاص از سوی برخی منتقدان، معتقد است: وقتی ما عینک بدبینی می‌زنیم آن موقع است که احساس می‌کنیم صداوسیما جناحی عمل می‌کند و متعلق به قشر خاصی است.

مدیر رادیو ایران درباره‌ی نسبت دادن سازمان صداوسیما به جناح فکری خاص از سوی برخی منتقدان، معتقد است: وقتی ما عینک بدبینی می‌زنیم آن موقع است که احساس می‌کنیم صداوسیما جناحی عمل می‌کند و متعلق به قشر خاصی است.

بهنام احمدپور مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا درباره‌ی فرصتی که برگزاری انتخابات در اختیار صداوسیما قرار می‌دهد تا با حضور افراد از گرایش‌های مختلف در برنامه‌هایش بی‌طرفی خود را به مخاطبان ثابت کند، اظهار کرد: هر چقدر که به زمان انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم حساسیت‌ها ناخودآگاه بیشتر می‌شوند و همچنین بار معانی واژه‌ها در تلویزیون و رادیو بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. واکنش‌ها متفاوت است و سوء‌برداشت‌ها بسیار زیاد؛ امیدواریم با تولید برنامه‌های خوب در رادیو و تلویزیون به حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی کمک کنیم.

وی ادامه داد: تصور من این است که صداوسیما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مثل گذشته تلاش می‌کند به ویژه در انتخابات در مسیری بی‌طرف حرکت کند. آن چیزی که دامن زده می‌شود، بیشتر مسائل سیاسی است. نزدیک انتخابات که می‌شود خیلی از گروه‌ها از هر نکته‌ای به نفع جناح مورد نظرشان استفاده و سوء بهره‌برداری می‌کنند و توقعشان این است که صدا و سیما کامل در اختیار آنها قرار بگیرد.

مدیر رادیو ایران

احمدپور همچنین این نکته را بیان کرد که مطابق دستورالعمل‌هایی که به حوزه‌های تولیدی می‌رسد، مبنا بر این است که همیشه بحث بی‌طرفی و عدم جانبداری در نظر گرفته شود.

او گفت: کاری که ما در رادیو انجام می‌دهیم و به آن عمل می‌کنیم در همین راستاست و سعی ما این است که زمینه را برای همه جناح‌ها فراهم کنیم تا انتخابات پرشوری داشته باشیم.

احمدپور در پایان گفت‌وگوی خود با تاکید بر اینکه در فضای انتخابات سوء برداشت‌ها زیاد خواهد شد، گفت: در زمان نزدیک به انتخابات حساسیت‌ها ناخودآگاه زیاد می‌شود و بارمعانی واژه‌ها نیز در تلویزیون و رادیو بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha