• جمعه / ۲۵ دی ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94102514533
  • خبرنگار : 71021

خبرهای خوشی از مسکو به گوش می‌رسد

خبرهای خوشی از مسکو به گوش می‌رسد

روسیه 17 میلیون گردشگر خروجی دارد. پس از تیره شدن روابط مسکو و آنکارا، تهران وارد عمل شده تا نظر گردشگران روس را به ایران جلب کند. معاون گردشگری کشورمان پس از رایزنی با آژانس گردشگری فدرال روسیه به این باور رسیده است که ایران درصد زیادی از آن 17 میلیون گردشگر را می‌تواند جذب کند.

روسیه 17 میلیون گردشگر خروجی دارد. پس از تیره شدن روابط مسکو و آنکارا، تهران وارد عمل شده تا نظر گردشگران روس را به ایران جلب کند. معاون گردشگری کشورمان پس از رایزنی با آژانس گردشگری فدرال روسیه به این باور رسیده است که ایران درصد زیادی از آن 17 میلیون گردشگر را می‌تواند جذب کند.

هیأت گردشگری ایران به سرپرستی مرتضی رحمانی موحد چهارشنبه گذشته سفر کوتاهی به مسکو داشته تا با بخش خصوصی این کشور وارد رایزنی و تعامل شود. معاون گردشگری کشورمان از استقبال خوب بخش گردشگری روسیه از هیأت ایرانی خبر می‌دهد.

مرتضی رحمانی موحد در گفت‌وگو با خبرنگار گردشگری ایسنا با اشاره به دیدارهایی که با رئیس آژانس گردشگری فدرال روسیه و 50 نفر از آژانس‌داران این کشور داشته است، گفت: مشکلات و پیشنهادات دو طرف در این جلسات مطرح شد. آقای سافونوف رئیس آژانس گردشگری فدرال روسیه در مقابل اظهارات ما مبنی بر اینکه اطلاعات سایت‌های خبری درباره ناامنی در ایران صحت ندارد چندین بار تأکید کرد ایران مقصد امن گردشگران روس است.

او همچنین با اشاره به پیشنهاد آژانس فدرال گردشگری روسیه برای تسهیل در رفت و آمدهای تورهای دو کشور اظهار کرد: این آژانس به وزارت خارجه روسیه پیشنهاد داده ویزای مسافران ایرانی که گروهی به این کشور سفر می‌کنند لغو شود. ما نیز به آقای سافونوف این قول رادادیم که اگر روسیه دست به چنین اقدامی بزند ما هم پیشنهاد متقابل را به وزارت خارجه ایران خواهیم داد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که هم‌اکنون در روسیه به سر می‌برد با بیان اینکه تعداد محدود پروازهای ایران و روسیه قیمت‌ها را از حالت رقابتی خارج کرده است، اظهار کرد: روس‌ها معتقدند باید پروازهای دو طرف افزایش یابد. ما هم اعتقاد داریم فرودگاه مسکو ظرفیت تبدیل به هاب فرامنطقه‌ای را دارد. همچنین با توجه به سفر هیأت گردشگری روسیه به ایران همزمان با برپایی نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در تهران پیشنهاد شد یکی از مدیران شرکت‌های هواپیمایی روسیه در این سفر همراه باشد تا درباره این موضوع با مقامات ایرانی مذاکره شود.

وی یادآور شد: در آینده نزدیک با توجه به افزایش پروازهای ماهان و قشم ایر رفت و آمد هوایی دو کشور نیز بیشتر می‌شود که این موضوع قیمت‌ها را رقابتی می‌کند و کاهش می‌دهد.

معاون گردشگری کشور ادامه داد: روس‌ها معمولا عادت دارند 10 روز تا دو هفته سفر بروند. اگر ما بتوانیم بسته سفر را با قیمتی رقابتی طراحی کنیم برای آن‌ها نیز آمدن به ایران جنبه اقتصادی پیدا می‌کند. ما از بخش خصوصی خواسته‌ایم قشرهای متنوع روسیه را در نظر بگیرد.

رحمانی موحد همچنین گفت: در بازگشت از روسیه کمیته توسعه فعالیت‌های گردشگری دو کشور در ایران شکل می‌گیرد تا ظرفیت‌های بیشتری را به منظور گسترش تعامل فراهم کنیم.

او سپس درباره سلیقه خاص روس‌ها در سفر به ایران و همچنین تمایل بیشتر آن‌ها برای استفاده از ساحل و آفتاب و نوشیدنی‌های خاص اظهار کرد: حدود 17 میلیون گردشگر سالانه از روسیه به سایر کشورها سفر می‌کنند. انگیزه آن‌ها در سفر متنوع است. ایران جاذبه‌های فرهنگی و طبیعی بسیاری دارد ولی ما به روس‌ها گفته‌ایم که سفر به ایران و استفاده از ساحل و خوراکی‌ها با استانداردهای خاص خود همراه است. گردشگران معمولا دنبال ظرفیت‌های جدید و آنچه تجربه نکرده‌اند، هستند. ما هم نوشیدنی‌های سنتی و ملی داریم که می‌تواند برای گردشگران روس جذاب باشد ولی با همه این‌ها تمرکز اصلی ما در تعامل با بخش گردشگری روسیه روی تنوع اقلیم و فرهنگ ایران است.

او درباره معرفی ظرفیت‌های ایران در حوزه طبیعت‌گردی و گردشگری ورزشی اظهار کرد:‌ بخش خصوصی دو کشور باید به صورت جزئی در این باره وارد تعامل و تبلیغ شوند. ما به روس‌ها گفته‌ایم که ایران برای اسکی ارزان‌تر از اروپا و دردسترس‌تر است.

رحمانی موحد همچنین به ناشناخته بودن ایران برای مردم روسیه و ضعف تبلیغاتی در این‌باره اشاره کرد و افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای تولید محتوای تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی در سال آینده برنامه وسیعی دارد. در سفر به روسیه متوجه انگیزه و تمایل بخش خصوصی این کشور برای تعامل با ایران شده‌ایم. مذاکراتی نیز با فعالان گردشگری ایران در روسیه شده و قرار است در ارائه محتوا به آن‌ها کمک شود. همچنین قرار شده سفارت ایران حمایت لازم را داشته باشد.

معاون گردشگری کشور درباره اینکه پیش‌بینی می‌شود ایران با توجه به ظرفیت موجود توان جذب چند درصد از 17 میلیون گردشگر روس را داشته باشد اظهار کرد:‌ با توجه به بررسی‌های صورت‌گرفته مشخص شده است قیمت‌های ارائه‌شده به گردشگران روس برای سفر به ایران طی سال‌های اخیر بسیار متنوع بوده است. ثروتمندانی در این کشور هستند که تمایل دارند با کیفیت عالی به ایران سفر کنند. از سوی دیگر ما با گروهی مواجه هستیم که درآمد متوسطی دارند. قرار شده است بخش خصوصی فعال در مسکو مطالعات فوری در این‌باره داشته باشد تا میزان هزینه‌کرد روس‌ها در ایران و قشری که می‌توان به کشور جذب کرد مشخص شود.

رحمانی موحد 2016 را سال تحول روابط گردشگری ایران و روسیه از منظر تعاملات حقوقی، اسنادی و توسعه زیرساخت و همکاری‌ها اعلام کرد اما در عین حال گفت: لازم است حمل و نقل بین دو کشور توسعه یابد و ما جامعه هدف را در بین گردشگران روس به خوبی انتخاب کنیم تا به نتیجه لازم برسیم چرا که روسیه بازار هدف مهمی برای ایران محسوب می‌شود و باید آن را فعال کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۱۳:۳۹

من نميدانم اين همه توريست که از تمام دنيا ميخواهند به ايران بيايند کجا اقامت مي کنند ؟؟ ما بايس بسيار مراقب باشيم تبليغ بد بسيار بدتر از تبليغ بد است اگر اين توريستا ناراضي به کشور برگردند زيرا تجهيزات بهداشتي و گردشي خوب نباشد نه تنها بر نمي گردند بلکه با تبليغات منفي از آمدن ديگران نيز جلوگيري مي کنند بايس بسيار مواظب باشيم به خاطر سودجويي گذرا تمامي توريسم را نابود نکنيم

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۱۷:۱۰

بايد کمي هم آزادي به توريست ها داد. نمي شود که فقط پيرمرد و پيرزن بيايند و بروند

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۱۸:۳۵

با توجه به شرايط جاري متاسفانه برخی اعلام ميکنند که مي خواهند عمان را جايگزين دوبي کنند. در حاليکه جزيره قشم و چابهار بهترين جايگزين دوبي مي توانند باشد. مي توانند جزيره قشم را مانند جزيره هنک کنگ که عليرغم تعلق به چين خارج از شمول قوانين کشور چين اداره مي شود از شمول مقررات کشوري معاف نموده و امکان سرمايه گذاري سريع خارجي و جايگزيني با دوبي را فراهم سازند.

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۱۹:۱۴

زير بناي مدرن و استاندارد بالا ميخواهد بايد در قشم يا كيش اجازه استفاده از ساحل را به خانواده هاي توريست داد چون براي هوا ي افتابي مي ايند

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۱۹:۳۸

ما بايد در کيش و قشم هتل به کشور روسيه اجاره بديم با ساحل اختصاصي و در شيراز و تبريز و اصفهان هم همچنين البته پرسنل هتل بايد روس باشن و گردشگران روس و اروپايي در فضای هتل بايد ازاد باشن و نياز به داشتن حجاب نداشته باشن فقط در محوطه هتل و ما بايد دستشويي فرنگي در مکان باستاني و سياحتي ايجاد کنيم و البته بسيار مرتب و تميز شيک و البته پولي هم باشه و بايد پليس گردشگري هم ايجاد کنيم . ولي در عوض کلي ارز سرازير کشورمون ميشه

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۲۰:۵۶

نوشيدني خاص ! سواحل دريا ! حتما عرق بيدمشک مي خواهيم بدهيم . سواحل رو هم ديوار بکشيم. تازه هتل هم نداريم! تازه مکانهاي ديدني نيز آدم آموزش ديده ندارند. کنار جاده هم پر از آشغال است. و ..............

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۲۳:۱۷

با کدام امکانات رفاهي و با کدام آزاديها؟ نه امکانات هست? نه زيرساخت ?نه سازماندهي و نه آزادي فردي.

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۶ ۰۱:۰۶

درسته کشورمون اسلاميه اما اونا که مسلمون نيستن....بعيد ميدونم خوردن نوشيدني باب ميل اونا جز سود واسه کشور چيزي داشته باشه اما به شرط داشتن مکان و قوانين مناسب شرع کشورمون...