• جمعه / ۱۱ دی ۱۳۹۴ / ۰۳:۰۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94101105480
  • خبرنگار : 71021

معاون گردشگری به ایسنا خبر داد

رایزنی با پلیس برای عدم تکرار حادثه نائین

رایزنی با پلیس برای عدم تکرار حادثه نائین

معاون گردشگری کشور از رایزنی با پلیس برای تکرار نشدن برخوردهای سلبی با گردشگران خبر داد و تاکید کرد: اقداماتی که باعث شود تاثیرات یکسویه و غیرکارشناسی به گردشگری وارد شود، مورد قبول و پذیرش نیست.

معاون گردشگری کشور از رایزنی با پلیس برای تکرار نشدن برخوردهای سلبی با گردشگران خبر داد و تاکید کرد: اقداماتی که باعث شود تاثیرات یکسویه و غیرکارشناسی به گردشگری وارد شود، مورد قبول و پذیرش نیست.

مرتضی رحمانی‌موحد در گفت‌وگو با خبرنگار گردشگری ایسنا، درباره واکنش سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در برابر برخی رفتارهای سلیقه‌ای با گردشگران، مانند آنچه در نائین اتفاق افتاد یا صدور دستورهایی از سوی دستگاه قضا برای محدود کردن ورود گردشگران به برخی مناطق بدون اطلاع این سازمان، مانند اتفاقی که برای مرنجاب رخ داد، اظهار کرد: ما طبق وظایف حاکمیتی محول شده، درحال پیگیری این مشکلات هستیم، مکاتبات و تماس‌های لازم را با متولیان انجام داده‌ایم، با پلیس رایزنی‌هایی شده است و درخواست کرده‌ایم این اتفاقات دیگر تکرار نشود.

او ادامه داد: البته این اتفاقات و برخوردها همیشه بوده و ممکن است در آینده هم شکل بگیرد، اما جهت فلش به سوی "تکرار نشدن" است.

رحمانی‌موحد با اعتقاد بر این‌که چنین مشکلاتی را باید با هم‌صحبتی تمام مدعیانی که در این صنعت نقش و مشارکت دارند، حل و فصل کرد، یادآور شد: حدود اختیارات هر سازمان و نهادی مشخص است، بنابراین هر شخصی به اندازه مسوولیت خودش باید وارد عمل شود.

وی گفت: اگر تنگنا و مشکلی در فرایند اجرای تورها وجود دارد، دستگاه متولی باید اولین جایی باشد که مطلع می‌شود، حتی پیش از آن که سایر دستگاه‌ها بخواهند وارد عمل شوند. این هماهنگی‌ها باعث می‌شود بهتر در کنار هم مسائل و مشکلات را حل کنیم.

معاون گردشگری ادامه داد: ما کمسیونی مصوب شورای امنیت کشور با عنوان «امنیت و توسعه پایدار کویر» داریم که می‌تواند به تخلفات گردشگران در مناطق کویری رسیدگی کند. وقتی این آمادگی و استقبال از سوی سایر دستگاه‌ها که صاحب مسوول جریان و پدیده‌های اجتماعی هستند، وجود دارد، یعنی کسی نمی‌خواهد شانه خالی کند و مسوولیت خود را به گردن دیگری اندازد.

وی اظهار کرد: این احتمال که در هر کاری با اشتباهی مواجه شویم وجود دارد، اما این خطاها باید از مسیر قانونی و از طریق دستگاه متولی حل و فصل شود، وگرنه هر دستگاهی می‌تواند این ادعا را داشته باشد که در حوزه خود اثرگذار است و باید وارد عمل شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سپس به تشکیل کارگروه مرنجاب که ریاست‌اش را به عهده دارد و قرار است هفته‌ آینده دومین جلسه‌اش را در اصفهان برگزار کند، اشاره کرد و افزود: این کارگروه مدت‌ها است که تشکیل شده، چون مرنجاب یکی از سایت‌های مهم گردشگری کویری ایران است و با تهران فاصله زیادی ندارد و علاقه‌مندان بی‌شماری را جذب می‌کند. به طبع رفت و آمد به این منطقه تابع چارچوب‌های گردشگری باید باشد، اما اگر معدود افرادی از این حدود و مقرارات تخطی کردند نباید به کلیت کار لطمه وارد شود. البته موضوع این کارگروه فقط مرنجاب است، اما در جریان سفر به اصفهان که هفته آینده خواهد بود به موارد مشابهی که در نقاط دیگری از این استان اتفاق افتاده است، رسیدگی خواهم کرد.

وی اضافه کرد: ما در این کارگروه به طور کامل وضعیت گردشگری در زیربناها و زیرساخت‌ها، مدیریت سایت گردشگری و رفت و آمد مسافران و گردشگران را مورد توجه قرار می‌دهیم.

رحمانی‌موحد همچنین تاکید کرد: همه جهت و حمایت ما باید به سمت تحقق خواست مقام معظم رهبری باشد، همانطور که در سیاست‌های ابلاغی برنامه ششم توسعه تاکید فرموده‌اند که خود را مهیای 5 برابر شدن گردشگران خارجی کنیم. این وظیفه کوچکی نیست و تحقق آن نیازمند همراهی و مشارکت همه دستگاه‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha