• چهارشنبه / ۲ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94100200821
  • خبرنگار : 71551

فناوری جدید برای تشخیص بهتر پوست انسان در عملیات جست‌و‌جو

فناوری جدید برای تشخیص بهتر پوست انسان در عملیات جست‌و‌جو

محققان یک فناوری جدید دو بعدی را توسعه داده‌اند که از ویژگی‌های جذب ملانین، هموگلوبین و آب برای تشخیص بهتر پوست انسان در عملیات جست‌و‌جو و امداد و نجات استفاده می‌کند.

محققان یک فناوری جدید دو بعدی را توسعه داده‌اند که از ویژگی‌های جذب ملانین، هموگلوبین و آب برای تشخیص بهتر پوست انسان در عملیات جست‌و‌جو و امداد و نجات استفاده می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، سیستم‌های شناسایی موجود که بر تصویر رنگی جهت نفریابی در عملیات جست‌وجو و نجات استفاده می‌کنند، بسیار عالی هستند، اما قادر به تمایز بین پوست واقعی انسان و اجسامی با رنگ مشابه نیستند.

اکنون تیمی از مؤسسه فناوری نیروی هوایی ایالات متحده (AFIT) از فضاهای چند‌بعدی برای ورود به ترکیبات خاص بافت انسانی استفاده کرده‌اند. آنها از شاخص پوست برای تعیین این که چگونه آب و ملانین موجود در پوست، دو طول موج مختلف را در نواحی نزدیک به مادون قرمز از خود بروز می‌دهند، استفاده کردند.

این تغییرات، هزینه‌های کلی سیستم‌های جست‌وجو و عملیات نجات مبتنی بر ابر‌طیف را توسط یک فاکتور هفت کاهش می‌دهد.

مایکا مندنهال، استادیار موسسه فناوری نیروی هوایی اظهار کرد: این ویژگی‌ها برمبنای درک درستی از فیزیک در پس شکل طیفی پوست طراحی شدند؛ به صورتی که پیکسل‌های پوست و غیر پوست را به منظور ایجاد الگوی بخش تشخیص وجود مشکل، به طور موثرتری نمایان کند.

وی افزود: پس از تحقیقات بسیار، ما در یک مشاهده ساده دریافتیم که پوست به دلیل ملانین در پوست تیره‌تر و هموگلوبین اکسیژن‌دار در پوست روشن، بیشتر از این که قرمز باشد سبز است. در حالی که بسیاری از منابع هشدار اشتباه بیشتر از این که قرمز باشند سبز بودند.

بسیاری از برنامه‌های ابزار شناسایی تصویر موجود، برای جست‌وجوی طیف گسترده‌ای از اجسام و نیز پوست انسان با بررسی خاص در طیف الکترومغناطیسی، مهندسی شده‌اند.

قیمت این فناوری در حدود 100 هزار دلار است.

این روش تشخیص پوست در مجله Applied Optics شرح داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha