• یکشنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۴ / ۰۰:۲۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94091508341
  • خبرنگار : 80001

یک کارشناس:

مسکن قسطی متقاضی ندارد

مسکن قسطی متقاضی ندارد

یک کارشناس با بیان این‌که متقاضیان واقعی مسکن توان بازپرداخت تسهیلات فروش اقساطی را ندارند، پیشنهاد انبوه‌سازان برای فروش قسطی مسکن را نوعی ایجاد جو روانی و دانه پاشیدن با هدف جذب سرمایه‌های خارج شده از بخش مسکن عنوان کرد.

یک کارشناس با بیان این‌که متقاضیان واقعی مسکن توان بازپرداخت تسهیلات فروش اقساطی را ندارند، پیشنهاد انبوه‌سازان برای فروش قسطی مسکن را نوعی ایجاد جو روانی و دانه پاشیدن با هدف جذب سرمایه‌های خارج شده از بخش مسکن عنوان کرد.

احمدرضا سرحدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پیشنهاد فروش قسطی مسکن با 3 تا 3.5 میلیون تومان اقساط ماهانه، نوعی دانه پاشیدن برای سوداگران بازار طلا و ارز و دست و پا زدن برای ایجاد تحرک در بازار مسکن است.

وی افزود: انبوه‌سازان با پیشنهاد همکاری با بانک مسکن برای تضمین تسهیلات اقساطی قصد دارند به نوعی خودشان را به بانک وصل کنند تا بتوانند سرمایه‌هایی که طی دو سه سال اخیر از بخش مسکن خارج شده‌اند را با توجه به وضعیت فعلی بازار طلا و ارز مجددا به بخش مسکن برگردانند لذا هدف این طرح به هیچ عنوان، متقاضیان واقعی مسکن نیستند.

این کارشناس اقتصاد مسکن تصریح کرد: درآمد ماهیانه غالب مردم بین یک تا 1.5 میلیون تومان است پس چطور می‌توانند ماهیانه 3 تا 3.5 میلیون تومان قسط بپردازند؟ همچنین این رقم با احتساب اقساط تسهیلات 60 و 80 میلیون تومانی به حدود 4.5 میلیون تومان می‌رسد.

به گفته سرحدی، دولت آن‌قدر پول ندارد که بتواند بازار مسکن را به تحرک وادارد. اگر هم پول داشت در شرایط فعلی اقتصاد کشور، متقاضیان قادر به بازپرداخت تسهیلات نبودند. البته وام‌های 80 میلیونی هنوز به بازار نیامده اما اگر تا سال آینده وارد بازار شود کمکی به اقتصاد مسکن نخواهد کرد و با توجه به سوابق گذشته با هدف سوداگری وارد بنگاه‌ها می‌شود و دست به دست می‌چرخد.

وی تاکید کرد: اگر دولت می‌خواهد برای بخش مسکن اقدامی صورت دهد ابتدا باید موتور اقتصاد کشور را راه بیندازد. بهبود شرایط اقتصاد کلان به بهبود اشتغال و افزایش توان خریداران منجر می‌شود و سپس بخش مسکن به تحرک درمی‌آید. در غیر این صورت با اقدامات تبلیغاتی هیچ اتفاق مثمرثمری در بخش مسکن رخ نمی‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۹-۱۵ ۰۱:۰۵

بايد هرچه سريع تر اصلاحيه مبحث دوم مقررات ملي ساختمان, توسط وزارت مسکن و شهرسازي و نظام مهندسي ساختمان و شهرداري ها ابلاغ و اجرا شود

avatar
۱۳۹۴-۰۹-۱۵ ۰۲:۱۰

براى رفع مشكل مسكّن اكر مطالعه درست شود قابل حل هست جرا كه اروپا بعد از جنگ جهانى دوم انجام داد،انبوه ساز نه مى خواهيم بلكه شركت هاى ساختمانى مى خواهيم كه بعد از انبوه سأزى حداقل چندسال خانه ها را أجاره بدهند به قشر كم درامد ،نه با أجاره بالا دولت كارمند هاى خود را اول بايد إصلاح كند ،دوم هركس كه فيش حقوقى دارد وماليات مى دهد و در امد شوهر و زن و احتمال فرزندانى كه با انها زندكى مى كنند از حد ميزان در امد شان بيشتر نباشد دولت اين خانه ها را در أجاره اين افراد بكذارد ،و در صورت لزوم مقدارى از أجاره را به شركتهاى ساختمانى مستقيم بدهد ،بصورت كمك مالى به اين خانواده ها ، و هزينه نكهدارى و خيابان كشى اب كاز كشى ،ساختمان مدارس در ان منطقه ،ساخت درمانكاه در همان منطقه همه به كردن شركت ساختمانها هست ،و انها به جاى يرداخت ماليات مستقيم به دولت ،از ان براى استفاده جهت سرمايه گذارى در ساخت و ساز از علام با در نظر گرفتن مقررات از ان پول استفاده كنند ،كه اين پول در واقع مال انها هست و هم نيست ،،وووووووو كه بايد با افراد سالم و خوش فكر قابل حل هست و هم باعث رشد اقتصادى وكار هم

avatar
۱۳۹۴-۰۹-۱۵ ۰۸:۱۴

عمده قيمت مسکن که کمر شکن شده نرخ زمين است . اگر اين مشکل حل شود بقيه مشکلات کشور هم حل خواهد شد . رکود . بيکاري . ازدواج و توليد با حل اين مقوله حل خواهند شد.