• سه‌شنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94081911290
  • خبرنگار : 71516

در پی تشدید اختلافات صورت گرفت؛

استعفای 32 نماینده "ندای تونس" از حزب حاکم و تغییر معادلات به نفع اسلام‌گراها

استعفای 32 نماینده "ندای تونس" از حزب حاکم و تغییر معادلات به نفع اسلام‌گراها

به دنبال بالا گرفتن اختلافات میان اعضای حزب" ندای تونس"؛ ائتلاف حاکم در این کشور، 32 نماینده عضو این حزب در پارلمان استعفای خود را از این حزب تقدیم کردند.

به دنبال بالا گرفتن اختلافات میان اعضای حزب" ندای تونس"؛ ائتلاف حاکم در این کشور، 32 نماینده عضو این حزب در پارلمان استعفای خود را از این حزب تقدیم کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه الرأی العام، پیشتر 32 تن از نمایندگان پارلمان تونس که عضو فراکسیون "ندای تونس" هستند عضویت خود را در این حزب به حالت تعلیق درآوردند و اعلام کردند که منتظر گفتگوها و نشست‌های بیشتر درباره امکان استعفایشان در صورت عدم اصلاح این حزب هستند.

الباجی قائد السبسی، رئیس‌جمهور تونس نیز در مسیر بازگشت از سوئد در فرودگاه تونس با اشاره به اینکه بحران جنبش «ندای تونس» ادامه نخواهد یافت، بر لزوم بازگشت به توافقات تاکید کرد.

32 نماینده عضو فراکسیون ندای تونس در پارلمان در بیانیه‌ای که آن را برای محمد الناصر، رئیس پارلمان فرستادند لغو عضویت خود را در این حزب اعلام کردند.

"بشری بلحاج حمیده"، یکی از این نمایندگان اعلام کرد: کناره‌گیری از حزب دشوارترین تصمیم و دشوارترین راه حل بود اما ما همچنان آماده بررسی هرگونه پیشنهادی هستیم.

حزب ندای تونس که اکثر کرسی‌ها را در پارلمان این کشور در اختیار دارد به دلیل اختلافات داخلی این حزب بر سر تصمیم گیرندگان در داخل نهادهای آن، ساختار و اختیارات آن‌ها و مسائل دیگر در بحران سیاسی به سر می‌برد و در صورتی که استعفای این افراد نهایی شود به تغییر معادلات در داخل پارلمان به نفع اسلام گرایان می‌انجامد.

استعفای این نمایندگان در پی اختلافات داخل حزبی بود که در ابتدا به صورت خاموش آغاز شده و به درگیری در نشست عادی دفتر اجرایی حزب ندای تونس تبدیل شد به نحوی که این حزب به دو جناح تقسیم شده جناح اول به رهبری حافظ قائد السبسی، پسر رئیس جمهور تونس وجناح دوم به رهبری محسن مرزوق، دبیر کل حزب ندای تونس.

برخی رسانه‌ها نیز به نقل از حسونه الناصفی، یکی از نمایندگان مستعفی گزارش دادند استعفای این نمایندگان در پی اعتراض به عدم ایجاد هیات اجرایی به عنوان تنها ساختار قانونی حزب و در مخالفت با روند غیر دموکراتیکی که حزب ندای تونس در پیش گرفته صورت گرفت.

تحلیلگران معتقدند با استعفای این تعداد از نمایندگان حزب ندای تونس و از دست دادن اکثریت کرسی‌ها در پارلمان، جنبش النهضه تونس که در انتخابات پارلمانی گذشته جایگاه دوم را با کسب 67 کرسی به خود اختصاص داد به فراکسیون اکثریت پارلمان تبدیل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha