32 تن از نمایندگان پارلمان تونس که عضو فراکسیون "ندای تونس" هستند عضویت خود را در این حزب به حالت تعلیق درآوردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه المیادین، این 32 نماینده اعلام کردند که منتظر گفتگوها و نشستهای بیشتر درباره امکان استعفایشان در صورت عدم اصلاح این حزب هستند.
این نمایندگان پس از نشستی اعلام کردند که تصمیم آنها برای لغو عضویت در حزب ندای تونس با هدف عدم تاثیرگذاری بر فعالیت کمیتههای پارلمانی صورت گرفته است.
این نمایندگان خواهان برگزاری نشست دفتر اجرایی حزب ندای تونس پیش از نخستین جلسه عمومی پارلمان شدند و بر لزوم به رسمیت شناختن ساختارهای اصلی این حزب تاکید کردند.
آنها همچنین تاکید کردند که تمامی تصمیمات هیات موسسان حزب ندای تونس برای آنها الزام آور نیست.
این نمایندگان اعلام کردند که احتمال استعفایشان در صورت عدم اصلاح ساختار حزب وارد است.
حزب ندای تونس که اکثر کرسیها را در پارلمان دارد به دلیل اختلافات داخلی این حزب بر سر قدرت و مسائل دیگر در بحران سیاسی به سر میبرد.
در این راستا راشد الغنوشی، رئیس جنش اسلامی "النهضه" حمایت کامل جنبش خود را از طرح ریاستی الباجی قائد السبسی رئیسجمهوری و حبیب الصید نخستوزیر تونس اعلام کرده است.
وی از تمامی گروههای سیاسی خواست به منظور شکوفایی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشورش بر وحدت ملی تکیه کنند.
الغنوشی بعد از دیدار با السبسی ادامه داد: سازمانهای بینالمللی و تاجران آماده اجرای وعدههای خود درباره کشور هستند مشروط بر اینکه به روند اصلاحات اقتصادی با سرعت طی شود که این مساله به سرمایهگذاریها در تونس و حمایت از دولت کمک میکند.
این دیدار الغنوشی با رئیسجمهوری تونس در سایه بحران سیاسی صورت گرفته چراکه این بحران وحدت حزب ندای تونس که رهبری ائتلاف حاکم را بر عهده دارد تهدید میکند چون دهها نماینده این حزب به جدایی از ائتلاف حزب حاکم که موجب از دست رفتن اکثریت پارلمانی آن میشود، تهدید کردهاند.
محسن مرزوق، دبیرکل حزب ندای تونس از رهبران و نمایندگان مخالف با پسر رئیس جمهوری خواسته بود "حزب دموکرات مدرن جدید" را تاسیس کنند که ارتباطش را با رهبران حزب ندای تونس قطع میکند.
السبسی در دیدار با فراکسیون حزب ندای تونس آشوب و خشونت در نشست اخیر حزب مذکور را که موجی از انتقادات را به دنبال داشت، محکوم کرده بود.
السبسی هیچ اذعانی به منطق موروثی کردن قدرت توسط خودش در کشور نکرده در حالی که بسیاری از رهبران حزب ندای تونس او را متهم کردند که در تلاش برای موروثی کردن قدرت و نشاندن پسرش حافظ القائد السبسی، معاون رئیس حزب ندای تونس بر مسند قدرت است.
این در حالی است که رهبران طرفدار پسر رئیسجمهوری تونس برگزاری نشست تاسیسی این حزب را که سه سال پیش به منظور انتخاب رهبران جدید تاسیس شد، خواستار شدند و به محسن مرزوق دبیرکل کنونی حزب ندای تونس که از رهبران برجسته راستگرای این کشور است، نسبت به تعجیلش در زمینه ورود به کاخ ریاستجمهوری قرطاج به عنوان رئیسجمهوری تونس به جای السبسی هشدار دادهاند.
این در حالی است که تونس همچنان با فعالیت گروههای تروریستی دست و پنجه نرم میکند و هر چند وقت یک بار گروههای تروریستی در این کشور شناسایی میشوند که نشان میدهد که این کشور با خطر ناامنی روبهرو است.
انتهای پیام
نظرات