• شنبه / ۱۶ آبان ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 94081609224
  • خبرنگار : 71413

«پیکاسو» باز هم رکورد شکست

«پیکاسو» باز هم رکورد شکست

فروش 67 میلیون دلاری تابلویی از «پیکاسو» رکورد جدیدی در حراجی «ساتبی» برای این هنرمند به ثبت رساند.

فروش 67 میلیون دلاری تابلویی از «پیکاسو» رکورد جدیدی در حراجی «ساتبی» برای این هنرمند به ثبت رساند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)‌، حراجی «ساتبی» نیویورک یک نقاشی از پابلو پیکاسو را به قیمت 67 میلیون و 500 هزار دلار به فروش رساند و رکورد جدیدی در زمینه فروش آثار این هنرمند اسپانیایی ثبت کرد. این اثر در حراجی روز پنجشنبه (14 آبان‌ماه) آثار مدرن و امپرسیونیست «ساتبی» عرضه شد.

نقاشی فروخته‌شده در این حراجی که عنوان مهم‌ترین اثر دوره «آبی» عمر حرفه‌ای پیکاسو را یدک می‌کشد‌، در سال 1901 کشیده شده است. پشت این تابلو، نقاشی دیگری جاساز شده بود که تا سال 2000 کشف نشد. کاریکاتوری از «پره ماناش» - دوست پیکاسو - روی این بوم کشیده شده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، اثر پیکاسو که زنی ناشناس را نشان می‌دهد، یکی از 47 کار هنری بود که در این حراجی شعبه نیویورک «ساتبی» برای فروش گذاشته شد. نقاشی منظره‌ای از «ون‌گوگ» نیز به قیمت 54 میلیون دلار خریدار شد و کل فروش این حراجی را به 306 میلیون و 700 هزار دلار رساند.

پیکاسو 25 اکتبر 1881 در شهر مالاگا در اسپانیا متولد شد. او تحصیلات خود را در فرانسه به پایان رساند و نزد پدرش که استاد نقاشی بود، به آموختن گریم پرداخت و در سال 1903 مقیم پاریس شد. او در کنار «هنری ماتیس» و «مارسل دوشامپ» سه هنرمند انقلابی هستند که در دهه‌های نخستین قرن بیستم هنر پلاستیک را توسعه بخشیدند. پیکاسو در مجسمه‌سازی، قلم‌زنی، حکاکی روی چوب و معماری تبحر داشت.

دوره‌ اول هنری او در طبقه‌بندی‌ها به‌ نا‌م‌های «رز و آبی» معروف است. در دوران «آبی» سبک کاری او اغلب شامل سایه‌های آبی کشیده‌شده از اجسامی بود که فقط نیمی از آن‌ها به تصویر کشیده می‌شد. پیکاسو در این دوره بیشتر چهره‌ آکروبات‌ها، بندبازها، گدایان و هنرمندان را نقاشی می‌کرد و در طول روز، در پاریس مشغول تحقیق روی شاهکارهایش در موزه‌ «لوور» بود.

کار پابلو پیکاسو در تابستان 1906 به مرحله‌ جدیدی وارد شد که بیانگر تأثیر هنر یونان، شبه‌جزیره‌ ایبری و آفریقا در کار او است. وی سبک «پرتوکوبیسم» را به‌وجود آورد که از سوی منتقدان این نقاش مورد توجه قرار نگرفت.

آخرین دوره‌ کاری پیکاسو دوره‌ سورئالیستی است که از 1924 آغاز شد، اما همیشه فاصله‌اش را با سورئالیست‌ها حفظ کرد. پیکاسو و هنرمندان سورئالیست جهان در اصول بنیادی، به این معنا که هنر قادر است آنچه را که طبیعت و عقل نمی‌توانند ابراز کنند نشان دهد، موافقت داشتند؛ اما اختلاف اساسی بسیاری بین پیکاسو و سورئالیست‌ها وجود دارد. به عقیده‌ آن‌ها، پیکاسو به دنیای خارج و مضمون وابستگی بسیار دارد و از دنیای اوهام و رویاها بسیار دور است.

پابلو پیکاسو 8 آوریل 1973 در سن 91 سالگی درگذشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha