ساختمان دادگستری شهرستان آمل با حضور معاون اول قوه قضاییه به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مازندران، حجتالاسلام فضلالله سیفی رئیس دادگستری شهرستان آمل در این مراسم با بیان اینکه ورودی ماهانه پرونده به این شهرستان 190 مورد است، گفت: دادگاه خانواده دو شعبه در آمل دارد که بسیار کمک کار به شعبات این شهرستان شده است و به طور متوسط ماهانه 210 پرونده در آن رسیدگی میشود.
سیفی اظهار کرد: چارت پیشبینی شده برای این شهرستان 14 شعبه حقوقی است که 9 شعبه احیا شده است.
وی با اشاره به اینکه زمین این ساختمان در سال 86 از سوی جهاد کشاورزی به این نهاد واگذار شد، عنوان کرد: طی مسیر قانونی در سال 87 ساخت این ساختمان آغاز شد.
سیفی با اشاره به اینکه این ساختمان در بنایی به مساحت سه هزار و 600 مترمربع احداث شده است، افزود: با وجود این ساختمان هنوز هم این فضا برای دادگاه آمل کم است و ساختمان مجاور به منظور دادسرا در نظر گرفته شده که نیاز به تعمیرات و تاسیس یک ساختمان جدید دارد.
انتهای پیام
نظرات