• یکشنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۴ / ۰۰:۱۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94081005053
  • خبرنگار : 71214

پاسخ صنایع لبنی درباره افت کیفیت و احتمال افزایش قیمت:

کیفیت لبنیات کاهش نیافته است/ افزایش قیمت نداریم

کیفیت لبنیات کاهش نیافته است/ افزایش قیمت نداریم

در حالی که رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرده که برخی از کارخانه‌های لبنی کمیت و کیفیت تولید‌شان را به دلیل بالا‌رفتن هزینه‌ها کاهش داده‌اند، صنایع لبنی معتقدند این ادعا بی‌اساس بوده و کاهش کیفیت و کمیت، هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.

در حالی که رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرده که برخی از کارخانه‌های لبنی کمیت و کیفیت تولید‌شان را به دلیل بالا‌رفتن هزینه‌ها کاهش داده‌اند، صنایع لبنی معتقدند این ادعا بی‌اساس بوده و کاهش کیفیت و کمیت، هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، کمیت، کیفیت و قیمت محصولات لبنی مدت‌هاست به سوژه کارشناسان مختلف و رسانه‌ها تبدیل شده و گاهی اوقات پای مسئولان را نیز به این ماجرا باز کرده است. اما در آخرین چالش و اظهارنظر خسرو فروغان گران‌سایه - رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران - مدعی شد کهبرخی از کارخانه‌های لبنی در سال‌های گذشته به دلیل بالا‌رفتن هزینه‌های تولید‌، کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش دادند و در مواردی از شیر‌های با درجه میکروبی بالا یا شیر‌خشک‌های نامعتبر استفاده کرده‌اند.

وی دلیل وجود مشکل در صنایع لبنی و افزایش هزینه‌های تولید را زیرساخت‌های نامناسب تولید، مشکلات نوسازی و تجهیزات کارخانه‌ها و غیره دانسته و گفته که اگر بخواهیم ثباتی در وضعیت تولید لبنیات داشته باشیم باید بازنگری اساسی در نحوه‌ی تولید مواد لبنی صورت گیرد که این تغییر نوسازی هم در زمینه فیزیکی و هم در زمینه نرم‌افزاری باید صورت گیرد تا بتوان با صنایع لبنی سایر کشورها رقابت کرد.

این در حالی است که محمد فربد - عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی - در پاسخ به این ادعا تصریح کرد: هنگامی که هزینه‌ها بالا می‌رود تولید را کاهش نمی‌دهند، چراکه کاهش تولید منجر به افزایش هزینه می‌شود.

وی افزود: شیر ورودی کارخانه‌ها براساس روندی ثابت توسط دامداران تحت قرار‌داد هر شرکت تحویل می‌شود؛ بنابراین ادعای استفاده از شیرهای با بارمیکروبی بالا به منظور کاهش هزینه‌های تولید بی‌اساس است.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی ادامه داد: حاصل استفاده کردن از شیرهای با بارمیکروبی بالا محصولات باکیفیت پایین‌ خواهد بود و این امر ضایعات را برای صنایع افزایش می‌دهد و خسارات بیشتری را متوجه آنان خواهد کرد.

فربد همچنین در خصوص ادعای این عضو اتاق بازرگانی ایران درباره‌ استفاده از شیر خشک نامعتبر تصریح کرد: شیر خشک نامعتبر نداریم، چرا که واحد‌های تولید‌کننده شیر خشک تحت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می‌کنند.

وی درباره اینکه گفته می‌شود "ارائه بسته جدید اقتصاد و حجم‌ پول‌هایی که قرار است به عنوان‌های مختلف تزریق شود باعث افزایش قیمت محصولات مختلف از جمله لبنیات در آینده خواهد شد" گفت: افزایش قیمت لبنیات در آینده نزدیک ممکن نیست و تاثیر‌پذیری کمتری از تورم آتی دارد اما حاشیه سود ناچیز صنایع لبنیات، امکان سرمایه‌گذاری‌های جدید را غیرممکن می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۸-۱۰ ۰۷:۰۷

صد درصد کيفيت پايين آمده مثلا يه آب سفيد که حتي وقي توي ليوان ميرزي ليوان رو هم رنگ نميکنه رو بعنوان شير به ملت ميفروشن اونوقت ميگن که کيفيت پايين نيست والله خجالت داره.

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۱۰ ۱۱:۳۷

هم از نظر وزن كاهش پيدا كرده وهم از نظر گيفيت بطور مثال شير پاكتي كم چرب یکی از شرکت ها را از نطر وزن با قبل مقايسه كنيد و يا ظروف پنير را با قبل

avatar
۱۳۹۴-۰۸-۱۰ ۱۲:۰۴

ملت ايران شايد حافظه تاريخي سياسي ضعيفي داشته باشند ولي شم اقتصادي و قياس مادي اعجاب آوري دارند. پس به قدرت بينايي و چشايي مردم شک نکن. هم وزن و کيفيت يک سري شرکتهاي نسبتا بزرگ کاهش محسوسي يافته. البته يک سري برندهايي داريم که بدليل فروش بالا از تلاطم بازار مصونند ولي الباقي براي بقا دست به هر کاري ميزنند