• دوشنبه / ۴ آبان ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94080401524
  • منبع : نمایندگی کرمان

معاون میراث فرهنگی:

به خانه‌های بوم‌گردی باید توجه ویژه شود

به خانه‌های بوم‌گردی باید توجه ویژه شود

معاون سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور با تاکید بر اینکه بحث خانه‌های بوم‌گردی باید مدنظر قرار بگیرد، گفت: مردم منطقه می‌توانند در کنار کشاورزی از خانه‌های بوم‌گردی تامین معاش کنند.

معاون سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور با تاکید بر اینکه بحث خانه‌های بوم‌گردی باید مدنظر قرار بگیرد، گفت: مردم منطقه می‌توانند در کنار کشاورزی از خانه‌های بوم‌گردی تامین معاش کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، «محمد حسن طالبیان» در دیدار بازرسان و کارشناسان IUCN (اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط‌زیست) با استاندار کرمان ضمن تاکید بر استانداردسازی خانه‌های بوم‌گردی توسط سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: با ارائه تسهیلات برای استانداردسازی خانه‌های بوم‌گردی، مردم خود امنیت منطقه را تضمین خواهند کرد.

وی از پرونده ثبت جهانی بیابان لوت به عنوان بزرگترین پرونده‌ای یاد کرد که می‌تواند هدایتگر دیگر پرونده‌ها باشد.

به گزارش ایسنا، «محمود وفایی»، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در سطح استان کرمان کلکسیونی از آثار طبیعی، تاریخی و مجموعه‌ای از اقلیم‌های متفاوت و در کنار آن هم جاذبه‌های کویری بی‌نظیری داریم، تصریح کرد: بعد از اینکه شما کویر کرمان را مورد بازدید قرار دادید، انتظار ما این است که سِیر جهانی شدن این پرونده هرچه سریع‌تر طی شده تا عظمت آن به همه جهانیان معرفی شود.

وی اظهار کرد: در زمینه تأمین امنیت و همکاری مردم محلی در جهت جهانی شدن دشت لوت هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان بیان کرد: در مجموعه استان کرمان همه دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی آمادگی لازم را برای نهایی شدن این اتفاق بسیار مهم دارند و امیدواریم با کمک شما، نمونه بی‌نظیری از کویر لوت بهتر از قبل به جهانیان بشناسانیم.

«ماهر محجوب»، ارزیاب تونسی یونسکو ضمن تشکر از دست‌اندرکاران استانداری و اداره‌کل میراث فرهنگی استان کرمان برای مهیا ساختن تیم خوبی برای سفر به لوت افزود: سایت طبیعی بیابان لوت بسیار گسترده و ثبت جهانی این اثر طبیعی منوط به همکاری مردم محلی است.

وی به قطور بودن پرونده ثبت جهانی بیابان لوت و اطلاعات زیاد آن اشاره و خاطرنشان کرد: برای تکمیل پرونده به استان کرمان سفر کردیم و رابطه بین جوامع محلی در این پرونده بسیار مهم بود.

ارزیاب تونسی یونسکو از حضور خود در بین مردم محلی بخش شهداد اظهار خرسندی کرد و اظهار داشت: ایران عضو (IUCN) یا اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت است که این مسئله مهم ثبت جهانی بیابان لوت را به مراتب آسانتر می کند .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha