• سه‌شنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94071408947
  • خبرنگار : 80001

ارزش وام مسکن 10 برابر می‌شود

ارزش وام مسکن 10 برابر می‌شود

مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: در صورت توافق بانک مسکن با انبوه‌سازان برای پرداخت وام‌های 100 میلیون تومانی، ارزش وام به قیمت مسکن که هم‌اکنون حدود 5 درصد است 10 برابر می‌شود و به حدود 50 درصد می‌رسد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: در صورت توافق بانک مسکن با انبوه‌سازان برای پرداخت وام‌های 100 میلیون تومانی، ارزش وام به قیمت مسکن که هم‌اکنون حدود 5 درصد است 10 برابر می‌شود و به حدود 50 درصد می‌رسد.

حسین عبده تبریزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: بانک مسکن در نظر دارد وام 20 میلیون تومانی تعمیرات را به 80 میلیون تومان خرید مسکن اضافه کند و یک وام 100 میلیونی به سازندگان بدهد.

وی با اشاره به هزینه ساخت یک واحد 70 متری در شهر تهران افزود: به طور مثال ساخت یک واحد 70 متری در تهران با احتساب قیمت زمین، مصالح و دستمزد حدود 200 میلیون تومان است که اگر وام‌های 100 میلیون تومانی محقق شود نسبت ارزش وام به ارزش مسکن که طی سال‌های اخیر بسیار کم شده و حدود 5 درصد است تقریبا 10 برابر می‌شود و گشایشی در این بخش ایجاد خواهد کرد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تامین منابع مالی بخش مسکن دو وجه کلی دارد، گفت: یک وجه مربوط به خرید مسکن و وجه دیگر مربوط به ساخت مسکن است. ‌وزارت راه و شهرسازی معتقد است که بازار منابع مالی خرید مسکن که به آن بازار رهن گفته می‌شود بازار کوچکی است و باید بزرگ شود تا مردم بتوانند راحت‌تر، با نرخ‌های معقول‌تر و پیش‌پرداخت‌های کوچک‌تر اقدام به خرید واحد مسکونی کنند.

عبده تبریزی تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی دارد تلاش می‌کند تا این مساله از طریق منابع بانک مسکن و سایر بانک‌ها تحقق پیدا کند.

وی درباره ساخت مسکن گفت: منابع بانک‌ها خیلی محدود شده، بازار هم ضعیف شده و پیش‌فروش صورت نمی‌گیرد. به همین دلیل ساخت مسکن نسبت به سه چهار سال گذشته کمتر شده است.

مشاور وزیر راه و شهرسازی هم چنین درباره بورس مسکن که طی هفته‌های اخیر واکنش‌هایی را در پی داشته، اظهار کرد: چیزی به نام بورس مسکن در دنیا وجود ندارد؛ چرا که مسکن یک کالای استاندارد و همگن نیست و نمی‌تواند مانند سایر کالاها در بازار متشکلی معامله شود. قیمت مسکن تابع شرایط محیطی است، لذا قابلیت عرضه در بورس را ندارد.

عبده تبریزی افزود: معاملات مسکن باید از همان چارچوب و مسیر مشاوران املاک دنبال شود البته باید قوانین سفت و سخت‌تری داشته باشد. قوانینی که گزارش‌دهی و مشاوره آنها در جایی ثبت شود. فردی که مشاوره می‌دهد باید مسوول مشاوره باشد و اگر مشتری تقاضای خرید یا اجاره یک خانه‌ای را ارایه داد و فرم پر کرد دیگر نباید آن خانه به کسی دیگر نشان داده شود.

به گفته وی، وزارت راه و شهرسازی به دنبال ایجاد مجموعه قوانین و مقرراتی برای مشاوران املاک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۰۹:۴۵

به جاي وام دهي بايد اصلاح قانون نظام مهندسي ساختمان در دستور کار قرار گيرد, تخصصي کردن ساخت و ساز با استفاده از مجريان ذي صلاح نظام مهندسي ساختمان براي بهبود طول عمر ساختمان

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۴:۱۷

اين مسئولين باهوش ومبتکر کشور بايد به اين مهم توجه داشته باشند کسي که قادر به پرداخت اقساط بالاي يک ميليون است هرگز نيازمند خريد خانه نيست وکساني چنين نيازي دارند که اکنون از تصميمات شما در بيکاري بسر مي برند وتوان پرداخت قسط حتي 200هزار توماني هم براي انها مقدور نمي باشد وتنها راه رونق بازار مسکن وکل اقتصاد کشور بوجود اوردن اشتغال براي تامين نقدينگي در اختيار مردم مي باشد که دولت کنوني با نقدينگي مردم بشدت دچار ناراحتي مي شود وبه نوعي شما در حال بيراه رفتن هستيد