• دوشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۴ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94070603495
  • خبرنگار : 71078

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد

نیم میلیون صندلی خالی در دانشگاه آزاد

نیم میلیون صندلی خالی در دانشگاه آزاد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ در زمینه تعداد داوطلبان آزمون‌های سراسری و کارشناسی ارشد با کاهش مواجه بودیم و در حال حاضر 500 هزار صندلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون متقاضی است.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ در زمینه تعداد داوطلبان آزمون‌های سراسری و کارشناسی ارشد با کاهش مواجه بودیم و در حال حاضر 500 هزار صندلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون متقاضی است.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاهی ایسنا، مجتبی علوی فاضل در حاشیه برگزاری مراسم بزرگداشت دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه آزاد، در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: کاهش جمعیت و افزایش رقابت میان دانشگاه‌ها موجب شده که با مشکل صندلی خالی مواجه باشیم البته عکس این اتفاق در تحصیلات تکمیلی رخ داده است و ما با تقاضای ظرفیت مازاد مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های ما افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی است، گفت: قصد داریم مقاطع و رشته‌های بدون متقاضی را با تقاضاهای جوانان تطبیق دهیم تا بتوانیم از این طریق مقطع تحصیلات تکمیلی را توسعه دهیم. البته این فرایند کیفی و زمان بر است.

علوی فاضل اضافه کرد: تا سال 96، 25 هزار عضو هیئت علمی جدید به 31 هزار نفر فعلی اضافه می‌شوند و قصد داریم سالانه 5000 عضو هیئت علمی جدید استخدام کنیم.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه بومی گزینی یکی دیگر از سیاست‌های ماست اظهار کرد: قصد داریم با این کار شرایطی فراهم شود که جوانان مجبور نباشند برای تحصیلات تکمیلی به تهران و مراکز استان‌ها مراجعه کنند. البته بومی گزینی از سال 92 آغاز شده و در سال گذشته و سال جاری قدری افزایش یافت.

وی اضافه کرد: تا سال 91 بالغ بر 70 درصد از رشته‌های تحصیلات تکمیلی در تهران و چند استان برخوردار وجود داشت اما شرایط به گونه‌ای پیش رفت که در حال حاضر بالغ بر 30 درصد از رشته های مقاطع تحصیلات تکمیلی در تهران و مراکز استان‌ها ارائه می‌شود و 70 درصد باقی مانده در مراکز استانهای کمتر برخوردار و شهرستان‌ها توزیع شده است. علاوه بر آن امکان جابجایی پذیرفته شدگان به شهر محل سکونت را فراهم کرده‌ایم که اولویت برخورداری از این امتیاز به ترتیب با زنان، دختران و مردان و پسران است.

علوی فاضل با اشاره به کنکور به عنوان ابزاری برای پذیرش دانشجویان گفت: در حال حاضر کنکور به عنوان ابزار پایش افراد برتر کارایی خود را از دست داده است. البته در دنیا نیز کنکور منسوخ شده است.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد تاکید کرد: در حال حاضر در مقطع کارشناسی و کاردانی هیچ مانع علمی برای محرومیت متقاضیان وجود ندارد اما در زمینه تحصیلات تکمیلی کار مشکل تر است چرا که توسعه آن نیاز به فراهم کردن زیر ساخت‌ها و سرمایه گذاری بیشتر دارد.

وی افزود: در کشورهای پیشرفته هر فردی امکان تحصیل را دارد اما مولفه‌ها به گونه‌ای است که او احساس نیاز به ادامه تحصیل ندارد و این وضعیت در برخی کشورها به معضل تبدیل شده،بنابراین تلاش می‌کنند تا نیازهای خود را با جذب مهاجران فرهیخته تامین کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: شرایط اشتغال برای فارغ التحصیلان به گونه‌ای فراهم شود که دانشجویان با امید و انگیزه بیشتری تحصیل کنند.

علوی فاضل در پایان گفت: برای همه افراد امکان ورود به دانشگاه آزاد فراهم است و محدودیتی از نظر جنسیت و مکان نداریم ولی تحصیل در دانشگاه‌ها تابع ضوابط آموزشی است و برخی از افراد با گلایه از این ضوابط آنرا غیرعادی می‌دانند در حالی که اینگونه نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۴:۰۴

باقي مونده علم رو هم نابود کنيد خيالتون راحت بشه.

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۵:۲۳

دانشگاه ازاد يه دانشگاه خصوصي. هر کي طبق اختيار خودش انتخاب ميکنه که به اين دانشگاه بره يا نه. يعني کسي رو اجبار نکردن که بره پس جاي گله اي نيست.

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۵:۴۴

اگه تمام هزينه هاي دانشگاه آزاد شامل : حقوق اساتيد و کارمندان ، اعتبارات جهت تجهيز آزمايشگاه ها ، بودجه جهت ساخت و ساز و دولت پرداخت ميکرد ، مطمئن باشيد که دانشگاه آزاد توانايي اين رو داره که يک کنکور بسيار بسيار بسيار سخت برگزار کنه که احدي جز نوابغ نتونن از سدش عبور کنن . به اميد روزي که تمام هزينه هاي دانشگاه هاي دولتي توسط شهريه اي که از دانشجويان گرفته ميشه تامين بشه . اونوقت ببينم بازم اين دانشگاه هاي دولتي سخت گيري ميکنن تو انتخاب دانشجو !!!

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۶:۵۳

برخی که دانشگاه نيستش مدرسه ابتدايين . وقتتتونو براي اين موسسه تلف نکينن . من ارشد رفتم سر جلسه اسممو نوشتم قبول شدم

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۵:۳۷

سال 1381 کنکور دانشگاه آزاد رو دادم . رشته رياضي . دقيقا يادمه فيزيک رو 63 درصد زده بودم . انتخاب اولم مهندسي عمران يکي از واحدهاي تهران بود که قبول نشدم . انتخاب دوم هم قبول نشدم !!! انتخاب سوم مهندسي عمران شهرستان قبول شدم . سال 85 فارغ التحصيل شدم . الانم تو يه شرکت ساخت و ساز به عنوان مدير پروژه مشغول به کارم و بسيار هم موفق . الحمدالله راضي‌ام . از همه چي . خداروشکر

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۷:۲۱

تحصيل مي کنند که اشتغالي ايجادبشه خوب حالا آن 10ميليون توماني"حدوداً" که درطي 8ترم بايد هزينه تحصيل بشه را هزينه اشتغال مي کنند،نتايج مطلوبتروميانبرتري است.

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۲۲:۳۶

سطح علمي كشور رو كه خراب كردن، ارشد و دكتري هم خراب كنين راحت بشين