• جمعه / ۳ مهر ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94070300939
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مصرف پروتئین‌های گیاهی احساس سیری می‌دهد

مصرف پروتئین‌های گیاهی احساس سیری می‌دهد

پژوهش محققان دانشگاه مینه سوتا نشان می‌دهد رژیم گیاه‌خواری می‌تواند احساس سیری نظیر آنچه با خوردن وعده‌های مبتنی بر گوشت به دست می‌آید، پدید آورد.

پژوهش محققان دانشگاه مینه سوتا نشان می‌دهد رژیم گیاه‌خواری می‌تواند احساس سیری نظیر آنچه با خوردن وعده‌های مبتنی بر گوشت به دست می‌آید، پدید آورد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان، طی این پژوهش 28 مرد و زن (14 مرد و 14 زن) دو نوع گوشت قالبی، یکی حاوی لوبیا و دیگری گوشت گاو را مصرف کردند تا تفاوت احساس سیری را در اختیار محققان قرار دهند.

وعده غذایی گوشتی 26 گرم پروتئین و سه گرم فیبر دارد درحالی‌ که وعده غذایی لوبیایی 17 گرم پروتئین و 12 گرم فیبر دارد، اما هر دو در وزن، کالری و چربی کلی مشابه بودند.

تمامی شرکت‌کنندگان پس از گذشت سه ساعت از مصرف وعده گوشتی و لوبیایی، تفاوتی در میزان اشتهای خوردن از خود نشان ندادند.

نتایج نشان می‌داد در حالی‌ که مصرف پروتئین باعث ترشح هورمون‌های سرکوب‌ کننده اشتها می‌شود، تأثیرات مثبت فیبر بر اشتها خود را نشان داده و باعث کاهش سرعت فرآیندهای گوارشی شده و در نتیجه سطوح قند خون را کنترل می‌کند.

نتایج به دست آمده از این نظریه حمایت می‌کند که پروتئین‌های گیاهی با فیبر بالا به اندازه پروتئین‌های حیوانی قدرت تنظیم اشتها را دارند.

این پژوهش در مجله "Food Science" منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha