یکی از نمایندگان زن امضاءکننده طرح صیانت از حریم حجاب و عفاف گفت: نیازمند قانونی هستیم که رفتارها، گویش ها، روش ها، مدل مو و بطورکلی تمام ارکان سبک زندگی را دربربگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، لاله افتخاری از امضاءکنندگان طرح صیانت از حریم حجاب و عفاف با بیان اینکه امضایش پای این طرح به شکل مشروط انجام شده است، گفت: طراح این طرح دغدغه داشت و البته من هم به ایشان گفتم که آن را راهکار نمی دانم چرا که قوانین متعددی در این حوزه داریم.
این نماینده زن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 25 مورد قانون، آیین نامه و مصوبه از سوی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد بی حجابی و بدحجابی داریم،اظهارکرد: ما این قوانین را داریم.نماینده دولت هم در جلسه ای که به منظور بررسی این طرح داشتیم گفت که دولت مخالف قانون جدید است، اما مخالفتی با اصلاح وضعیت ندارد. سرانجام در جلسه ای دو - سه ساعته به این نتیجه رسیدیم که کلیات طرح تصویب شود، اما مشروط به اینکه در کارگروهی اضافات، موارد مشترک و متناقض قوانین موجود شناسایی و تنقیح شود.
افتخاری با بیان اینکه بسیاری از مردم از ما مطالبه دارند، گفت: برنامه ای نیست که من بروم و چنین درخواستی از من مطرح نشود.
وی در پاسخ به اینکه آیا این مطالبه گری حاصل نتایج تحقیقات یا اطلاعات آماری است؟ گفت: خیر، من این اطلاعات را در دیدارهایی که داشته ام به دست آوردم و اینطور هم نیست که ما فقط با یک قشر نمازگزار یا حوزه های علمیه دیدار داشته باشیم. چنین مطالبه ای از سوی تمامی اقشار وجود دارد و هنرمندان و ورزشکاران و ... هم خواهان آن هستند. خانواده های شهدا که مالک اصلی این انقلابند هم هنگام دریافت نشان از رییس جمهور گفتند که ما نشان نمی خواهیم وضعیت حجاب باید اصلاح شود. حتی مهمانان خارجی غیر مسلمان هم وقتی به کشور ما می آیند با توجه به سابقه فرهنگی و مذهبی کشور ما خواهان اصلاح وضعیت حجاب بودند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در واکنش به سخنان دادستان تهران مبنی بر جریمه 900 هزار تومانی افراد بدحجاب و برخورد با مدیران ساختمان هایی که پارتی شبانه در آن برگزار شود، گفت: من نمی دانم قانون آن کجاست و بر اساس کدام قانون این اقدام انجام شده اما دادستان تهران قطعا کار خلاف قانون انجام نمی دهد و قوانین را دیده اند. ضمن اینکه اقدامات انجام شده ربطی به طرح اخیر ندارد چرا که طرح صیانت از حریم حجاب و عفاف هنوز تصویب و ابلاغ نشده است.
افتخاری که در یک برنامه زنده تلویزیونی با حضور سخنگوی ناجا و رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی صحبت می کرد با تاکید بر اینکه ما نیازمند یک کاسه کردن قوانین در این حوزه هستیم، افزود: به نظر من این قانون در عین حال که کلان است جزئی هم هست. مشکل اصلی جامعه ما حجاب و عفاف نیست. آقا فرمودند سبک زندگی و ما نیازمند قانون گسترش فرهنگ اسلامی ایرانی هستیم که تمام رفتارها از جمله گویش، روش ها، مدل مو و تمام امور مرتبط با سبک زندگی را در برگیرد.
وی اداه داد: ما مجموعه ای از قوانین در حوزه حجاب و عفاف را می خواهیم و وزارت کشور و ناجا هم همین را می گویند تا مجموعه ای از این قوانین را بتوان در قالب یک کتابچه در اختیار عموم قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات