• چهارشنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94061811829
  • خبرنگار : 71191

مشکلات «دیرگچین» را برطرف می‌کنیم

مشکلات «دیرگچین» را برطرف می‌کنیم

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری قم گفت: ساماندهی منطقه نمونه گردشگری «دیرگچین» از اولویت‌های میراث فرهنگی قم است که مشکلات آن در حال پیگیری است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری قم گفت: ساماندهی منطقه نمونه گردشگری «دیرگچین» از اولویت‌های میراث فرهنگی قم است که مشکلات آن در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا، عیسی رضایی در جلسه مجتمع‌های گردشگری قم با اشاره به اینکه با تعامل نهادهای مربوطه مشکلات منطقه نمونه گردشگری کاروانسرای «دیر گچین» در حال پیگیری است، گفت: سرمایه‌گذار این منطقه با ارائه طرح جدید راهکارهایی را ارایه کرده است که بدون کمترین دخل و تصرف در بحث زیست‌محیطی آن، بتوان از این منطقه بهره‌برداری کرد.

وی افزود: طرح مربوطه برای بررسی و ارایه راهکار به دو اداره کل محیط‌زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری تحویل داده شده تا بتوانیم با بهره‌برداری از فاز یک این منطقه نمونه در توسعه زیرساخت‌های ‌گردشگری استان قدم برداریم.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری قم از صدور مجوز طبیعت‌گردی و کویرگردی در منطقه نمونه گردشگری «دیرگچین» خبر داد و گفت: فعالیت سرمایه‌گذار در این عرصه با تعامل ارگان‌های مختلف و دستگاه‌های امنیتی استان محقق می‌شود، در همین راستا در طرح کویرگردی از جمله بازی‌های ورزشی مربوط به کویر، رصد ستارگان، دریاچه‌های فصلی، باغ گیاهان دارویی و سایر موارد ایجاد می‌شود.

رضایی افزود: در بخش دیگر این طرح طبیعت‌گردی با موضوع احیای گونه‌های متعدد گیاهی و جانوری کویری در نظر گرفته شده است که گردشگران از این طریق با گونه‌های مختلف آشنا شوند.

وی با اشاره به اینکه کاروانسرای دیرگچین در 75 کیلومتری اتوبان قم- گرمسار، مادر کاروانسراهای ایران جزء مناطق نمونه گردشگری مصوب هیات دولت در سال 89 است، گفت: این اثر ثبت شده ملی تاریخی در سال 82 است که با توجه به عظمت این بنا وموقعیت جغرافیای، موضوع احیای آن به عنوان یک جاذبه تاریخی و گردشگری، ایجاد اشتغال زایی، توسعه اقتصادی و زیرساخت‌های گردشگری استان دارای اهمیت بسیاری است.

او افزود: براساس طرح سرمایه‌گذار در منطقه نمونه گردشگری کاروانسرای دیرگچین برای تعداد زیادی از افراد اشتغال ایجاد می‌شود که این امر توسعه اقتصادی استان را نیز فراهم می‌سازد.

رضایی با بیان اینکه استان قم 12 منطقه نمونه گردشگری مصوب هیات دولت دارد گفت: شش منطقه از این مناطق دارای سرمایه‌گذار است و برای مناطق دیگر در چندین نوبت فراخوان جذب سرمایه‌گذار برگزار شده است، اما برای برخی از آنها هیچ سرمایه‌گذاری رغبت نشان نداده است، لذا برای آخرین‌بار فراخوان جذب سرمایه‌گذار ظرف روزهای آتی برگزار خواهد شد.

وی افزود: برای بهره‌برداری از مناطق گردشگری نمونه استان از سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود تا بتوانیم موانع موجود را مرتفع سازیم، ضمن اینکه در هفته گردشگری فاز یک منطقه نمونه گردشگری بین‌المللی دستجرد با عنوان دهکده سلامت صبا به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha