• جمعه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94061308102
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

جایگزین کم کالری برای شکر با شیرینی مشابه

جایگزین کم کالری برای شکر با شیرینی مشابه

محققان آمریکایی موفق به ارائه راهی برای تولید شکری شده‌اند که به اندازه نمونه واقعی، شیرین و خوشایند است اما خوردن آن مثل این است که نصف آن مقدار شکر واقعی خورده‌ باشید.‌

محققان آمریکایی موفق به ارائه راهی برای تولید شکری شده‌اند که به اندازه نمونه واقعی، شیرین و خوشایند است اما خوردن آن مثل این است که نصف آن مقدار شکر واقعی خورده‌ باشید.‌

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، در تولید این شکر جدید، ذراتی که از نظر غذایی ایمن محسوب می‌شوند یعنی ذره‌هایی در اندازه نانو از جنس سلولز یا سیلیکا (که ترکیب اصلی شن‌های ساحلی و همچنین یک افزودنی غذایی متداول است)، تک تک با پوششی از شکر احاطه می‌شوند. این نانو ذرات آنقدر کوچک‌اند که زبان نمی‌تواند آنها را حس کند، اما احساس طعم شیرینی را به ذائقه کاربر منتقل می‌کنند. این محصول مثل شکر کامل است، اما وقتی بدن پوشش شکرین این ذرات را جذب می‌کند، باقی‌مانده آن‌ها توسط بدن جذب نمی‌شود.

این ذرات در آب محلول نیستند و بنابراین حتی وقتی در نوشیدنی‌های شیرین به کار برده می‌شوند، کارایی خود را از دست نمی‌دهند.

نتیجه مصرف این محصول، کاهش 20 تا 25 درصد در مقدار شکری است که در حالت عادی برای تهیه غذاها استفاده می‌شود. این محصول در حال حاضر در مرحله آزمایش برای تجاری‌سازی و یافتن راهکارهای تولید کارخانه‌ای است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha