یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: متاسفانه کشورهایی که با جمهوری اسلامی زاویه دارند ایران را حامی تروریسم معرفی میکنند، این کشورها حتی نمیتوانند یک مصداق و نمونه برای اثبات ادعاهای واهیشان ارائه کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(یسنا) عبدالله تمیمی اظهار کرد: مهم است بدانیم تعریف تروریسم چیست و مصادیق آن کدام است؟ تروریسم یعنی کشتن یک فرد خارج از میدان دفاع یا نبرد توسط دولت یا فرد جنایتکار تحت حمایت یک دولت.
وی حمله نظامی به خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی را مصداق بارز تجاوز و تروریسم دولتی عنوان کرد و دفاع حزبالله و گروههای جهادی فلسطینی از خاک خود را مقاومت دانست.
وی ادامه داد: اغلب کشورهای جهان با این تعاریف از مقاومت با جمهوری اسلامی ایران هم نظر هستند.
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مغالطه غرب در تعریف تروریسم و مقاومت، گفت: کشورهای حامی تروریسم برای بهرهبرداریهای سیاسی، داعش را کنار حزبالله گذاشتهاند اما انسانهای منصف چنین قیاسی را قبول نمیکنند. غربیها با همراهی برخی کشورهای عربی، داعش را بهوجود آوردند و اکنون نمیتوانند آن را مهار کنند.
وی با اشاره به سفرش به کویت و دیدار با مسئولان این کشور اظهار کرد: در سفر به کویت از مسئولان این کشور خواستیم مقایسهای بین رفتار حزبالله در دفاع از خاک خود و رفتار داعش در تجاوز و جنایت داشته باشند.
وی تصریح کرد: داعش به صغیر و کبیر رحم نمیکند و مردم عادی را به رگبار میبندد این اقدام با کدام معیار و حقوق انسانی سازگار است؟ اما گروههای جهادی لبنان و فلسطین بهویژه حزبالله و حماس هیچگاه مرتکب چنین رفتارهایی نشدهاند که مستکبران نام آنها را در لیست گروههای تروریستی قرار دادند. ظلم بزرگی در حق حزبالله و حماس شده است.
تمیمی تاکید کرد: مردم از جنبشهای جهادی دفاع میکنند و برخی کشورهای عربی و حامیان غربی آنها از داعش پشتیبانی میکنند.
وی با بیان اینکه «از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون قربانی ترور و تروریسم بودهایم»، ادامه داد: رئیسجمهور، نخستوزیر، وزرا، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و جماعات، مردم عادی، رزمندگان جبهه و جنگ در لیست ترور تروریستها قرار گرفته و به شهادت رسیدند اما متاسفانه کشورهایی که با جمهوری اسلامی زاویه دارند ایران را حامی تروریسم معرفی میکنند، این کشورها حتی نمیتوانند یک مصداق و نمونه برای اثبات ادعاهای واهیشان ارائه کنند. وقاحت برخی دولتهای تروریستی به حدی است که پس از انجام جنایت به صورت رسمی اعلام میکنند و مسئولیت ترورها را قبول میکنند.
وی تاکید کرد: بلندای لیست شهدای ترور کشور به بلندای نام 17 هزار شهروند ایرانی است.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس نهم با بیان اینکه «از نظر مظلومیت شهدای ترور و معرفی آنها به جهانیان اقدامات کمی انجام شده است»، گفت: باید در داخل کشور کنگره برگزار کنیم و از خانواده شهدای ترور و چهرههای مؤثر در کشورهای قربانی ترور و سایر کشورهای جهان دعوت کنیم و خودمان پیشقراول مبارزه با تروریسم باشیم. باید مبارزه با تروریسم را از طریق ساخت فیلم و ارائه مقاله، جهانی کنیم.
وی در ادامه تعریفی از مفاهیم ترور و مقاومت در این کنگره بینالمللی را خواستار شد و تصریح کرد: باید در این کنگره جهانی، مقاومت و تروریسم تعریف و مصادیق آن به جهانیان معرفی شود. اینکه آیا تروریسم شخص، دولت یا حزب است، باید مشخص شود. باید رفتار داعش، طالبان، النصره، جهاد اسلامی، حزبالله و حماس با یکدیگر مقایسه شود تا جنبشهای جهادی مدافع حریم انسانی از مظلومیت خارج شوند. باید حامیان و تربیتکنندگان داعش و تکفیریها معرفی شوند. در کنگره مذکور باید این مسائل روشن شود و قضاوت به افکار عمومی کشورها سپرده شود.
وی با تاکید بر اینکه «برگزاری کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور مصداق خوبی برای تحقق این مهم است»، گفت: در این کنگره باید مصادیق واقعی ترور و تروریسم معرفی شوند. باید به جهانیان اعلام شود که آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی حامیان اصلی تروریسم هستند و کشورهای حامی و پرورشدهنده تروریسم باید به کشورهای جهان بهویژه کشورهای قربانی ترور معرفی شوند.
نماینده مردم شادگان در مجلس در پیشنهادی به خدمتگرفتن رسانههای کشورهای قربانی ترور و رسانههای کشورهای مستقل برای انعکاس هرچهبهتر کنگره مذکور را خواستار شد و افزود: باید از مدیران رسانههای کشورهای قربانی ترور دعوت شود تا سیاست مبارزه مشترک با ترور و تروریسم به اطلاع آنها برسد و از آنها خواسته شود تا قربانیان ترور را در کشورهای خودشان شناسایی کنند و برنامههای تلویزیونی مؤثر درباره مصائب و مشکلات پس از ترور شهید خانواده بسازند.
وی افزود: همچنین میتوان اطلاعات جمعآوریشده توسط این رسانهها را برای ساخت سریالهای مشترک در اختیار کشورهای هدف قرار داد. عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، فلسطین، یمن، بحرین و سایر کشورهای قربانی ترور باید در این پروژه سهیم شوند و سریالهای ساختهشده در این کشورها و حتی سایر کشورهای جهان به نمایش درآید.
انتهای پیام
نظرات