• سه‌شنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 94042312983
  • خبرنگار : 71467

بررسی قیمت مواد خوراکی در هفته گذشته

بررسی قیمت مواد خوراکی در هفته گذشته

در هفته گذشته قیمت گوشت مرغ که در هفته‌های اخیر اغلب با کاهش قیمت همراه بود حدود چهار درصد افزایش یافت.

در هفته گذشته قیمت گوشت مرغ که در هفته‌های اخیر اغلب با کاهش قیمت همراه بود حدود چهار درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، نتایج گزارش هفتگی بانک مرکزی ازمتوسط قیمت خرده‌فروشی برخی مواد خوراکی در هفته منتهی به 19 تیرماه سال جاری حاکی از افزایش قیمت لبنیات، برنج، گوشت مرغ و قند شکر و همچنین کاهش قیمت تخم‌مرغ، میوه و سبزی نسبت به هفته ماقبل است. در عین حال که قیمت روغن نباتی، چای وحبوبات ثابت ماند.

این در حالی است که در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات یک درصد افزایش قیمت نسبت به هفته قبل ثبت شد و قیمت پنیر غیرپاستوریزه سه درصد افزایش یافت اما قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر باقی ماند.

همچنین قیمت تخم‌مرغ 2.9 درصد کاهش داشت و شانه‌ای 7000 تا 10 هزار تومان به فروش رفت.

در این دوره قیمت حبوبات ثابت بود و قیمت برنج 0.1 درصد نسبت به هفته قبل و 0.3 درصد نسبت به هفته مشابه سال قبل افزایش قیمت داشت.

میوه‌های تازه هم در هفته گذشته 5.6 درصد و در مقایسه با هفته مشابه سال قبل 21.3 ارزان شد همچنین قیمت سبزی‌های تازه 1.6 کاهش یافت.

گوشت قرمز در هفته مورد بررسی تغییر قیمتی نداشت و کیلویی بین 32 تا 34 هزار تومان به فروش رسید اما قیمت گوشت مرغ برخلاف هفته‌های گذشته با افزایش حدود چهار درصدی همراه بود.

قند و شکر نیز رشد 0.6 درصدی داشت و قیمت چای و روغن نباتی تغییری نکرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha