• سه‌شنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 94042312835
  • خبرنگار : 90002

تلاش‌ها برای به رسمیت شناختن بیشتر اسباب‌بازی‌ها

تلاش‌ها برای به رسمیت شناختن بیشتر اسباب‌بازی‌ها

به نظر می‌رسد بحث توسعه صنعت عروسک‌سازی و اسباب بازی‌ها، یکی از موضوعات مورد توجه اهالی فرهنگ قرار گرفته و از همین رو موزه عروسک‌های ملل در کنار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تلاش است تا این جریان نوظهور را سامان دهد.

به نظر می‌رسد بحث توسعه صنعت عروسک‌سازی و اسباب بازی‌ها، یکی از موضوعات مورد توجه اهالی فرهنگ قرار گرفته و از همین رو موزه عروسک‌های ملل در کنار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تلاش است تا این جریان نوظهور را سامان دهد.

به گزارش خبرنگار ادبی ایسنا، در یکی از اقدامات اخیر موزه عروسک‌های ملل کارگاه عروسکی حیوانات را با هدف آشنایی کودکان با طبیعت و حیات‌وحش ایران برگزار می‌کند. در این کارگاه، کودکان با ساخت عروسک‌های کاغذی جانوران، قصه‌گویی و ساخت انیمیشن‌ عروسک‌ها با کاراکترهای جانوران ایرانی آشنا می‌شوند.

این کارگاه ویژه کودکان 9 تا 12 سال قید شده و بناست کودکان در شش جلسه سه ساعته که در روزهای دوشنبه از پنجم مردادماه تا 9 شهریورماه ادامه خواهد داشت، با این حرفه آشنا شوند.

بر این اساس، برپایی این کلاس‌ها از ساعت 10 تا 13 خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند از یکم مردادماه برای نام‌نویسی اقدام و جهت آشنایی بیشتر با شماره تلفن 22889401 تماس بگیرند.

این در شرایطی است که بناست به زودی نخستین جشنواره ملی اسباب‌بازی با همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا شود.

جشنواره ملی اسباب‌بازی از 12 تا 16 مردادماه با رویکردی فرهنگی برگزار خواهد شد. این جشنواره در پنج بخش اصلی مسابقه، نمایشگاه تولیدات و دست‌آوردهای حوزه اسباب‌بازی، سمینارعلمی، کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های جنبی در مرکز آفرینش‌های فرهنگی کانون تهران برگزار می‌شود.

در سال‌های اخیر برگزاری جشنواره‌های اسباب‌بازی ویژه کودکان و نوجوانان رونق زیادی پیدا کرده و مورد توجه ویژه خانواده‌ها، شرکت‌ها و موسسه‌های عرضه‌کننده کالا و خدمات در حوزه کودک قرار گرفته‌ است. در حالی که رویکرد بسیاری از آن‌ها تجاری است.

برگزاری مسابقه بین طراحان و تولید‌کنندگان اسباب‌بازی در دو بخش جداگانه، برپایی نمایشگاه‌ ویژه طراحان، فروشندگان، تولیدکنندگان و بازرگانان، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و نهادهای مردمی، نمایشگاه عروسک‌های بومی و محلی، نمایشگاه دست‌آوردهای کانون در حوزه اسباب‌بازی و طرح‌های منتخب اسباب‌بازی از جمله برنامه‌های این جشنواره است.

برگزاری همایش‌ با موضوع «طراحی، تولید، اقتصاد و کارآفرینی در توسعه صنعت اسباب‌بازی» و کارگاه‌های علمی و برنامه‌های جنبی مانند مراسم گشایش و رونمایی از تولیدات جدید کانون، برگزاری کارگاه‌های آموزش ساخت اسباب بازی برای کودکان، آیین پایانی و قدردانی از برترین‌ها، برگزاری جشن بزرگ عروسک‌ها و برپایی بازارچه فروش عروسک‌های دست‌ساز برای کودکان بخش دیگری از این برنامه‌ها را تشکیل می‌دهد.

مخاطب این جشنواره عمومی است و همه کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها و مربیان‌شان می‌توانند از ۱۲ تا ۱۶مرداد از برنامه‌های نخستین جشنواره ملی اسباب‌بازی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha