• یکشنبه / ۷ تیر ۱۳۹۴ / ۰۷:۰۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94040703453
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

یک استاد دانشگاه:

انسان بخشیده نمی‌شود، مگر در ماه رمضان

انسان بخشیده نمی‌شود، مگر در ماه رمضان

یک استاد دانشگاه گفت: روایت است اگر کسی در ماه رمضان بخشیده نشود، تا ماه رمضان سال دیگر بخشیده نمی‌شود، مگر اینکه در عرفات استغفار کند.

یک استاد دانشگاه گفت: روایت است اگر کسی در ماه رمضان بخشیده نشود، تا ماه رمضان سال دیگر بخشیده نمی‌شود، مگر اینکه در عرفات استغفار کند.

حجت‌الاسلام عباس عباس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان‌ شرقی، با بیان این‌که «رمضان یگانه ماهی است که نامش در قرآن آمده است» اظهار کرد: خداوند در این ماه انسان را به مهمانی خود فرا می‌خواند.

وی افزود: خداوند متعال منزه از خوردن، آشامیدن و خوابیدن است و انسان هر چقدر در ماه رمضان از این امور فاصله گیرد، به خداوند نزدیک‌تر می‌شود.

عباس‌زاده ادامه داد: در ماه رمضان نفس کشیدن عبادت است، روایت است در این ماه دست شیطان کوتاه است، در ماه رمضان درب بهشت باز و درب جهنم بسته است. در این ماه به تلاوت قران تأکید شده و ثواب تلاوت یک آیه برابر با ختم قرآن است، در این ماه سفارش شده انسان‌ها به فکر نیازمندان باشند، صدقه و افطاری بدهند، برای زیردستان خود سهل گیرند، بر پیامبر(ص) و خاندانش درود بیشتر بفرستند، یتیم نوازی، استغفار و صله رحم کنند و همچنین بر طول سجده نیز تأکید شده است.

وی با اشاره به تأثیرات روزه‌داری بر روح و روان انسان، تأکید کرد: روزه روح انسان را لطیف می‌کند، فرد روزه‌دار از مادیات فاصله می‌گیرد، روحش آزادتر و اراده‌اش قوی‌تر می‌شود؛ چرا که علی‌رغم تشنگی و گرسنگی، انسان خوردن و آشامیدن را بر خود حرام می‌کند که لازمه ساختن زندگی موفقیت آمیز همین اراده قوی است.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود: غرایز فرد روزه‌دار تعدیل می‌شود و حس شهوت و غضبش فرو می‌نشیند و بخاطر همین است که تعداد جرم‌ها در ماه رمضان کاهش می‌یابد.

این استاد دانشگاه با بیان این‌که «روزه‌داری باعث استراحت دستگاه گوارش و صحت جسم انسان می‌شود» گفت: باید در این ماه همه اعضا و جوارح از کار حرام به دور باشند.

عباس‌زاده با بیان این‌که «تظاهر به روزه‌خوری جرأت گناه را در دیگران افزایش می‌دهد» تأکید کرد: همه علما فتوا داده‌اند که تظاهر به روزه‌خواری جرم است و کسانی که به دلایل مختلف روزه نیستند، نباید به روزه‌خواری تظاهر کنند.

نتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha