• دوشنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94032514387
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

وزیر بهداشت خبر داد

ظرفیت دوره‌های تخصصی و بومی افزایش می‌یابد

ظرفیت دوره‌های تخصصی و بومی افزایش می‌یابد

وزیر بهداشت از تحول در حوزه آموزش نظام سلامت خبر داد و گفت: در ادامه اجرای طرح تحول سلام، تحول درحوزه آموزش نیز رقم خواهد خورد و مردم شاهد تغییرات جدی در این حوزه می‌باشند.

وزیر بهداشت از تحول در حوزه آموزش نظام سلامت خبر داد و گفت: در ادامه اجرای طرح تحول سلام، تحول درحوزه آموزش نیز رقم خواهد خورد و مردم شاهد تغییرات جدی در این حوزه می‌باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه علوم پزشکی تهران، دکتر سید حسن هاشمی در مراسم درهشتاد و یکمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد به مشکلات آموزشی پزشکی در حیطه های پایه و بالین اشاره کرد و افزود: متاسفانه مشکل آموزش پزشکی به گروه های پایه و تخصص محدود نمی شود در واقع ما در برخی جهات در حوزه آموزش پزشکی بلاتکلیف هستیم و نمی دانیم درمورد رشته های فوق تخصص مسیر انتخابی درست است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امسال حدود 1500 ظرفیت پزشکی مقاطع تخصصی و بومی گزینی افزایش می یابد تصریح کرد: ما آموزش را برای مردم می‌خواهیم، بنابراین باید در رشته‌های تخصصی نظیر پزشکی، دارو سازی، پرستاری و دندان پزشکی کمبودها جبران شود.

وزیر بهداشت همچنین بر لزوم اجرای قانون طرح تمام وقت جغرافیایی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: این افراد باید محل کار خود را تعیین کنند و تصمیم بگیرند در دانشگاه حضور داشته باشند یا در بخش خصوصی فعالیت کنند.

وی افزود: در حوزه آموزش پزشکی نیز باید خروجی آن با کسب مهارت بیشتر همراه باشد چرا از نظر ما ارتقای سلامت مردم بسیار با اهمیت است. همچنین کیفیت در آموزش پزشکی نیز باید ارتقا پیدا کند چرا این حوزه از نظر کیفیت بسیار آسیب دیده است.

وزیر بهداشت در ادامه به میزان پرداخت نظام نوین پزشکی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود 300 بیمارستان برای این پرداخت ها نهایی شده اند که باید مراکز و دانشگاه ها اعتبارات لازم را از هر جا که می توانند تامین کنند و پرداخت ها را انجام دهند و بیمارستان هایی که در این پرداخت ها نهایی شده اند نیز نباید تعلل کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت قابل توجهی بین رده مدیریتی و محیطی وجود دارد و باید با پرداختن نظام نوین این فاصله را کم کنیم همچنین باید سقفی تعیین کنیم که پرستار در رده مدیریتی n برابر بیشتر از رده محیطی حقوق دریافت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۵:۴۸

وزير عزير گناه ما پزشکان چيه؟ مگه ما چيزي جز مردم هستيم؟چرا داريد ماها رو ميسوزونيد ؟چرا با زندگي ماها بازي ميکنيد ؟ يکي مثه من يک سال تو کتاب خونه درس خوندم شوهر و بچمو ول کردم به امان خدا با اين قوانين چه بلاي سر پزشکانه متاهل مياد تا حالا از ديدگاه ما پزشک ها که از جنس خودتون هستيم به اين مساله فکر کرديد؟

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۵:۵۵

سوال اساسي در باب نياز به متخصص بحث آمار نيازمندي منطق محروم است.اولامتولي اين کار کيست ؟براساس کدام آمار ما به فلان تخصص وبه چه تعدادي نياز داريم؟بومي گزيني آيا مشکل را حل ميکند؟اگر بومي گزيني با شرايط فعلي که در تمامي شهرها 4 تخصص اساسي يعني داخلي ،اطفال ،زنان وجراحي عمومي به وفور وجود دارند انجام شود عملا نتيجه مثبتي براي مردمنخواهد داشت وفقط کمبود متخصص در شهرهاي بزرگ را تشديد خواهد کرد وبا وجود ادامه مهاجرت به شهرهاي بزرگ نوبت ويزيت وعمل جراحي افزايش خواهد يافت. ثانيا اگر متخصصين ساير رشته ها کارشان ارجاع باشد که هست!بومي گزيني باعث ميشود ديگر اصلا نيازي به پزشک خانواده نباشد و8 تا 12 سال اين متخصصان بومي گزين فقط ارجاع خواهند دادواستعدادشان وسرمايه انساني در شهرهاي بدون تجهيزات وحتي بدون بيمار تلف خواهدشد که خيانتي بزرگ است!

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۵:۵۸

خدا شاهد است حضور صرفا فيزيکي ما متخصصان رشته هاي جراحي شامل چشم وگوش حلق بيني وارتوپدي و... در مناطق محروم بيهوده است وبارها گفته ايم ولي کو گوش شنوا؟آي وجدانهاي بيدار سهميه مناطق محروم يا بومي گزيني که مازاد برپذيرش نباشند هدفي جز افزايش درآمد پزشکان متخصص شهرهاي بزرگ وازميدان بدرکردن نيروهاي جديد ومخلص ندارد....

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۶:۴۰

خودتان بهتر ميدانيد که پزشک متخصص در کلان شهرها که 73 درصد مردم در آنها ساکنند، مورد نياز است نه در مناطق محروم مهاجرت ده عاري از بيمار وتحهيزات واتاق عمل!!!! آخر يک انسان منصف بگويد کمبود متخصص فقط وفقط در کلان شهرها بيداد ميکند نه در مناطق محروم؟آخر يک نماينده مخلص پيدا نميشود که به داد مردم برسد وبگويد صحبت از بيمارستان سازي و جذب متخصص براي شهري با نداشتن بيمار و جمعيت کافي فقط و فقط براي اهداف سیاسی است!! تاکي از ماندگاري پزشکان حرف خواهيم زد؟؟؟در يک تصادف بين مرکز استان وشهرستان که محل وقوعش به شهرستان نزديک بوده با هزار مصيبت ووقت کشي بيمار بدبخت در جاده اي شلوغ ويک بانده وغير استاندار به شهرستان برده ميشود وارتوپد بدبخت که به زور ماندگار شده بدليل عدم امکان عمل جراحي شکستگي استخوان ران در به اصطلاح بيمارستان!!مجددا بيمار را به مرکز استان ارجاع ميدهد ديگر از اين واقعی‌تر چه مثالي ميتوان زد؟ خداوند قاضي عادلي است

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۷:۴۲

سلام.ببخشيد شما وقتي 30 درصد سهميه رو به مناطق محروم اختصاص ميدين و اجازه ميدين افرادي با نمرات کم وارد رشته هاي مهم پزشکي بشن و با جون مردم بازي کنن دارين کيفيت رو ميبرين بالا؟حرفاتون پر از تناقضه...

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۲۱:۱۶

واقعا جاي تاسف دارد که مشکلي که تا کنون گريبانگير ساير رشته ها بود يعني افزايش ظرفيت در مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا و سوق دادن افراد به ادامه تحصيل بدون بسترسازي جهت ايجاد شغل،اکنون گريبانگير جامعه پزشکي شده است.کمي واقع گرا باشيم،در حال حاضر حتي در شهرستانهاي دورافتاده کمبود پزشک متخصص نداريم.مشکل اصلي ،کمبود امکانات است.حضور متخصص قلب در مرکز فاقد ccuبجز ارجاع بيماران چه سودي دارد؟ارجاع بيماران که توسط پزشک خانواده هم انجام ميشود.اين سيستم فقط منجر به تحميل هزينه اضافي جهت تربيت متخصصان فاقد عملکرد با آينده کاري نامعلوم ميشود.کمي واقع بين باشيم.

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۲۳:۱۱

اينها فقط براي از بين بردن نيروي جديده كه رقيب بزرگان شدن اونا ميخوان بچه ها رو تو شهرستان نگهدارن تا خودشون تو خصوصي هاي تهران تكتاز باشن

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۶ ۱۱:۵۰

به نظرم بايد پزشکاني که طرح خود رادرمناطق محروم گذرانده اندبايداز ازمون مهارت مستثني شوند.بالاخره بايد يک فرقي باشد بين کسي که 2-3 سال ازدستياري محروم شده تابه خدمت در مناطق محروم بپردازدوکلي ضرر جسمي،روحي ومادي نصيبش شده است.يک سوالم اين است که الان وقتي در يک شهرکوچک 3متخصص داخلي وجود داردچه کمبودي وجود دارد.اظهر من الشمس است که تاچندسال اينده با افزايش شديدمتخصصين وافزايش بيکاري ازجامعه پزشکان عمومي وتسري ان به متخصصين مواجه خواهيم بود.به نظر ميرسد که همکاران واساتيد محترم دروزارتخانه به درستي نيازها را ارزيابي نکرده اند

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۶ ۲۰:۱۱

آقا اين افزايش سهميه ي پزشکي فقط براي تخصصه يا نه براي کنکوري هاي 94 هستش شما رو به خدا مشخص کنيد

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۱ ۱۷:۰۳

تو رو خدا نذاريد پزشکي مثل ساير رشته ها بشه و چند سال بعد با جمعيتي از پزشکان متخصص بيکار مواجه بشيم به اندازه کافي شخصيت پزشک عمومي بين مردم خراب شده