• دوشنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۱:۴۱
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 94032513989

یک اظهارنظر درباره ورود رییس جمهور به بحث لغو کنسرت‌ها

یک اظهارنظر درباره ورود رییس جمهور به بحث لغو کنسرت‌ها

معاون امور هنری وزیر ارشاد گفت: ورود رییس جمهور به قضیه‌ی لغو کنسرت‌ها این مزیت را دارد که جریان‌های مختلف به این فکر کنند که چرا باید یک گروه مجوز صادر کند و گروه دیگر آن را لغو کند.

معاون امور هنری وزیر ارشاد گفت: ورود رییس جمهور به قضیه‌ی لغو کنسرت‌ها این مزیت را دارد که جریان‌های مختلف به این فکر کنند که چرا باید یک گروه مجوز صادر کند و گروه دیگر آن را لغو کند.

علی مرادخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره‌ی لغو کنسرت‌های موسیقی در چند ماه اخیر، اظهار کرد: ما در حوزه‌ی محتوایی و فعالیت‌های فرهنگی تمام کارهایی را که بایسته هست انجام می‌دهیم تا کاری که درمی‌آید، در جامعه نشر پیدا کند. منتها بعضی وقت‌ها مشکلاتی مانند مکان برگزاری به وجود می‌آید که باید آن‌ها را هماهنگ کنیم.

او به سخنان رییس جمهور در نشست خبری با رسانه‌ها درباره‌ی لغو کنسرت‌ها اشاره کرد و گفت: فکر می‌کنم ورود رییس جمهور به این قضیه این مزیت را ایجاد می‌کند که هم ما و هم جریان‌های مختلفی که در کشور وجود دارند، به این فکر کنند که چرا باید یکی مجوز صادر کند و یکی دیگر لغو کند و هر کس کار خودش را بکند. ما باید بیاییم هم‌افزایی کنیم و نسبت‌های خودمان را با یکدیگر پیدا کنیم.

معاون امور هنری وزیر ارشاد درباره‌ی فعالیت این وزارتخانه برای حل مشکل لغو کنسرت‌ها نیز گفت: در چند روز آینده جلساتی در مجموعه خودمان در این رابطه خواهیم داشت تا مشکلات را حل کنیم و به شیوه‌نامه‌ها بپردازیم. تاکنون تمام تلاش ما برای همفکری و همکاری بوده، ولی متاسفانه بعضا ناهماهنگی‌هایی به وجود می‌آید که باید به نحوی آن‌ها را برطرف کنیم.

مرادخانی ادامه داد: امیدوارم ورود رییس‌جمهور این امر خیر را ایجاد کند که لااقل کسانی که در این زمینه ورود پیدا می‌کنند و نظر می‌دهند با دغدغه‌ی بیشتری به این موضوع نگاه کنند و با کمک هم بتوانیم مشکلات به وجود آمده را حل و فصل کنیم. هنرمندان زیاد در طیف‌های گسترده علاقه‌مند حضور در فعالیت‌ها هستند. یک وقتی هست که یک مسیر مشخص در اندازه‌های کوچک برای فعالیت‌ها تعیین می‌شود، اما الان طیف وسیع و گسترده‌ای می‌خواهند ورود پیدا کنند. فکر می‌کنم هر چقدر بتوانیم با نگاهی که الان نظام به هنرمندان و جذب آن‌ها دارد و به حضور آن‌ها علاقه‌مند است به موضوع نگاه کنیم می‌توان به ادامه‌ی فعالیت هنرمندان در قالب ارزش‌های نظام پرداخت.

او خاطر نشان کرد:‌ خوشبختانه حتی بعد از به هم خوردن کنسرت‌ها هنرمندان این نگاه را داشتند که هر زمان صلاح بود به کار ادامه بدهند و فکر می‌کنم در حال حاضر یک دوره‌ی همگرایی تازه بین هنرمندان شکل می‌گیرد که امیدوارم نتایج مثبتی در پی داشته باشد.

معاون امور هنری وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنانش درباره‌ی ضرب و شتم چند عکاس توسط یکی از کارکنان وزارت ارشاد در شب اجرای ارکستر ملی، گفت: این اتفاق ربطی به محافظان نداشت و این وسط حق آن‌ها ضایع شد. آن‌ها هیچ وقت به این مسائل وارد نمی‌شوند و کسی هم که این رفتار را داشته از کارکنان روابط عمومی وزارتخانه بوده است، اما همه این موضوع را از چشم وزارت ارشاد و محافظان وزیر دیدند.

مرادخانی افزود: البته این شخص هم از کاری که کرده خرسند نیست و این اتفاق خیلی نادر بود. رسانه‌ها هم باید متوجه باشند که داستان آن‌طور که برخی می‌گویند نبوده است. تالار وحدت تاکنون در بالاترین سطح میزبانی و پذیرایی در حد رییس جمهور را داشته و از این اتفاق‌ها در آنجا پیش نمی‌آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha