رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: کارکردگرایی کمهزینهتر از نهادگرایی است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ناصر سراج با حضور در برنامه مناظره شبکه یک با طرح این سؤال که بین نهادگرایی و کارکردگرایی، کدامیک موفقتر است، اظهار کرد: نهادگرایی یعنی از نو شروع کردن اما از طرف دیگر کارکردگرایی به معنای بررسی و اصلاح نقاط ضعف و قوت است.
سراج در ادامه گفت: مگر ما سازمان یا قانون کم داریم؟ قوه قضائیه مصمم است با فساد در هر سطحی مبارزه کند، اما آیا مسئولیت مبارزه با فساد فقط بر عهده قوه قضائیه است؟ چرا ما اجازه میدهیم فساد رخ دهد؟ مگر منابع طبیعی ما متولی ندارد؟ اگر فساد را از صفر تا صد بگذاریم، وظیفه قوه قضائیه 100 است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مخالفت با تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: در خصوص تشکیل این سازمان در مرحله اول به تعداد زیادی قاضی نیاز داریم که باید زیر نظر نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات قرار گیرند که مطمئناً هیچ قاضی این شیوه را قبول نخواهد داشت.
وی افزود: علاوه بر این مسئله، تشکیل این سازمان به ساختمان و هزینههای جانبی نیاز دارد که باید همه این مسائل پیشبینی شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: از نظر بنده رسیدگی به موضوع مفاسد اقتصادی، ترکیبی است و همه در این خصوص مسئول و پاسخگو هستند.
سراج در ادامه با بیان اینکه ما نباید از این موضوع غفلت کنیم و باید مرتباً پاسخگو جوامع بینالملل باشیم، گفت: البته باید توجه داشت که اختیار زیاد ناخودآگاه فساد به همراه میآورد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به معوقات بانکی تصریح کرد: بزرگترین مشکل ما از ناحیه بانکها است؛ چراکه 100 هزار میلیارد تومان معوقه در سیستم بانکی کشور داریم.
انتهای پیام
نظرات