• دوشنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 94012408800
  • خبرنگار : 71442

«حسین قندی» به کما رفت

«حسین قندی» به کما رفت

حسین قندی - یکی از تاثیرگذارترین استادان روزنامه‌نگاری کشور در سه دهه گذشته - که یک هفته قبل دچار سکته مغزی شده بود، از شامگاه گذشته به کما رفت.

حسین قندی - یکی از تاثیرگذارترین استادان روزنامه‌نگاری کشور در سه دهه گذشته - که یک هفته قبل دچار سکته مغزی شده بود، از شامگاه گذشته به کما رفت.

خبرنگار بخش رسانه ایسنا در گفت‌وگو با همسر این استاد علوم ارتباطات آخرین وضعیت سلامتی وی را جویا شد که او گفت: متأسفانه ایشان حالشان خوب نیست و در کما هستند.

او گفت: برای استاد دعا کنید.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا پزشکان درباره‌ی از کما درآمدن ایشان خبری اعلام نکرده‌اند، گفت: در حال حاضر ایشان در کما هستند و پزشکان هنوز خبری را مبنی بر بازگشت سطح هوشیاری او اعلام نکرده‌اند و باید به خدا توکل کنیم.

به گزارش ایسنا، حسین قندی در حال حاضر در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان غیاثی تهران بستری است.

این استاد ارتباطات و روزنامه‌نگاری پس از سکته مغزی ابتدا در بیمارستان فرمانیه بستری بود و بعد به بیمارستان غیاثی تهران منتقل شد.

استاد حسین قندی متولد اسفند 1330 در سبزوار و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بین‌الملل از آمریکاست که از اوایل دهه‌ی 50 تا اوایل دهه 90 قریب 40 سال فعالیت و تدریس روزنامه‌نگاری را در کارنامه خود دارد.

وی علاوه بر سال‌ها تدریس علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی و آموزش صدها خبرنگار و روزنامه‌نگار شاغل در روابط عمومی‌ها و رسانه‌های کشور، در حوزه خبر جراید کثیرالانتشار نظیر کیهان، ابرار، اخبار، انتخاب و جام جم مسئولیت داشته و به خاطر تسلط و نوآوری‌های ویژه در این زمینه به «سلطان تیتر» شهرت پیدا کرد.

از استاد حسین قندی تألیفات متعددی چاپ و منتشر شده که کتب تخصصی «روزنامه نگاری نوین»، «مقاله نویسی در مطبوعات» «روزنامه نگاری تخصصی» و «تخیل در روزنامه‌نگاری» از مهم ترین آنهاست.

استاد حسین قندی پس از آن‌که در دولت گذشته از تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی محروم شد، نزدیک به پنج سال است که به دلیل ابتلاء به بیماری نادر مغزی «هزار علت»، حافظه خود را از دست داده و در کنار خانواده ضمن پیگیری درمان خود، با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۶

خداوند به ايشان شفا دهد. هرچه داريم از استاد داريم.

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۸

در قلب مايي استاد و تکرار نشدي و نخواهي شد. برايت دعا مي‌کنيم

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۰۶

استاد، اميدوارم کساني که شمارو محروم کردن از تدريس و قلب شما رو شکستن، به "هزار علت" و هزار درد ديگه دچار بشن

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۳۰

اي کاش بجاي استاد من درکمابودم

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۴۱

اللهم اشف کل مريض ... :(

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۰:۳۵

نام بزرگاني چون او هميشه در ذهن و قلب دانش آموختگان مکتبش باقي مي‌ماند. افسوس که بزرگاني چون سلطان تيتر ايران پنج سال در خاموشي و غربت با بيماري دست و پنجه نرم مي‌کند او که زماني تيترهايش همه را به حيرت وا مي‌داشت

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۰۵

ياد کلاسهاي ايشان در مرکز مطالعات رسانه بخير

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۶:۴۹

خدا شِفاي عاجل عطا فرمايد در دانشکده ديده بوديم افتخار دانشجويي حسين قندي را نداشتيم

avatar
۱۳۹۴-۰۲-۰۳ ۱۸:۳۸

خدايش بيامو زد استاد بزرگى در حوزه گزارش ، خبر و مقاله بويژه تيتر زنى بود