کارشناس تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: درباره مصرف روغنها شائبه بزرگی در میان مردم در حال شکلگیری است که از روغن جامد در مصارف غذایی خود استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خوزستان، مهنوش صاحبدل در نشست خبری که امروز به مناسبت روز جهانی بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: مصرف روغن جامد ممنوع است و توصیه وزارت بهداشت، تنها مصرف روغن مایع گیاهی است. البته روغن مناسب را هم باید به صورت معتدل استفاده کرد و از زیادهروی در مصرف روغنها پرهیز کرد.
وی افزود: مردم معمولا تحت تاثیر عادات نامناسب مصرف غذای خود قرار میگیرند، از طرفی فعالیتهای بدنی کاهش یافته و بدین ترتیب برای درست مصرف کردن و همچنین مصرف غذای سالم باید فرهنگسازی لازم صورت گیرد.
صاحبدل در خصوص مصرف نمک یددار اظهار کرد: در زمینه مصرف نمک به مشکل بسیاری برمیخوریم. کمبود ید مانند برخی بیماریها عوارض آنی ندارد بلکه در بلندمدت عوارض آن نمایان میشود. به طور نمونه کمبود ید در مادر باردار به میزان 13.5 امتیاز از IQ کودک میکاهد، لذا اکنون توصیه میشود که مادران باردار مولتیویتامین و مکمل ید مصرف کنند.
وی تصریح کرد: لازم است به کاهش مصرف نمک توجه بیشتری داشت و توصیه میشود افراد کمتر از 5 گرم مصرف روزانه نمک داشته باشند. امسال دو برنامه بسیج کاهش مصرف روغن و کاهش مصرف شیرینی در دستور کار مرکز بهداشت قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات