وزیر دادگستری گفت: دولت و بخش خصوصی باید به ذهنیت مشترکی برسند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به تعامل خوب دستگاه اجرایی استان با بخش خصوصی بیان کرد: برگزاری 15 جلسه در 16، 17 ماه رکورد قابل اعتنا و مطلوبی است و نشانگر این موضوع است که این گفتوگوها موثر بوده و حتماً نتیجهبخش نیز بوده است.
پورمحمدی ادامه داد: به لطف خدا در حال حاضر کشور از ظرفیت تخصصی و مدیریت خوبی برخوردار شده است و امید میرود شاهد تحولها و نتایج خوبی در این زمینه باشیم. سطحی از رشد و ارتقای تخصصی و مدیریتی شکل گرفته که به رغم تحریمها توانسته اقدامات مثبتی انجام دهد.
وزیر دادگستری افزود: انسان در سختی خلق شده و بعد از سختی آسانی است. سنت خلقت با سختی و گشایش است. بنای جهان سیر خطی یکنواخت نیست، ما میتوانیم با عزم و اراده خود در هر شرایطی به نفع کشور قدم برداریم.
وی یادآور شد: به شرطی که نگاه ما به تمام داشتههایمان باشد و با پیشتازی به جلو با مشارکت بخش خصوصی قدم برداریم. اقتصاد ما هنوز دولتی بوده و تمام مجوزها و امکانات مال ماست که به راحتی از جایگاه و موقعیتی که داریم نمیگذریم و تغییر وضعیت فعلی نیز کار سادهای نیست.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: فکر میکنیم که با این کار قدرتمان رو به افول میگذارد و ابزارمان پایین میآید اما حال شرایطی به وجود آمده که باید قبول کنیم بخش خصوصی نیز مشارکت داده شود.
وزیر دادگستری تصریح کرد: ضوابط، مجوزها، مقررات و آییننامهها برای ما و شما دست و پاگیر است، اما استاندار ظرفیت بسیار ارزشمندی برای استان است. او با شناخت خوبی که از استان دارد سرمایهای کاری و مرد میدان است. مردی که در معرکه میآید و قطعاً کارهای مطلوبی را در راستای توسعه استان انجام خواهد داد.
وی اظهار کرد: خیلی از شاخصهای ما معیوب بوده که باید همگی کمک کنیم. نباید شما بگویید بخش خصوصی و ما نیز بگویی بخش دولتی که قطعاً به تفاهم نمیرسیم.
پورمحمدی بیان کرد: شما باید برای ما راه روانی را بیندیشید و ما نیز فکر میکنیم اگر به جای شما بودیم چکار میکردیم وگرنه عملاً به جایی نمیرسیم. در این راستا این نشستها میتوانند به ما کمک کنند.
وزیر دادگستری ادامه داد: باید مقررات را تسهیل کنیم و بهترین و عملیترین راه را انتخاب کنیم. در بین سالهای 84، 85 و 86 حدود 19 هزار میلیارد تومان به صنعت تزریق شد که به نرخ امروز 70، 80 هزار میلیارد تومان میشود. اگر این پول را به صنعت کشور بریزیم دو، سه درصد رشد خواهیم داشت. بخش بزرگی از معوقهها هم همین است.
پورمحمدی گفت: با توجه به تحریمهای فعلی در موقعیتی که هستیم باید با وضعیت موجود کنار بیاییم. حال بدترین نوع تحریمها را داریم؛ قبلاً کاغذی بود اما حال تحریمها جدی شدهاند. تمام مشکل کشور ما پول و اعتبار نیست. دولت و بخش خصوصی باید به ذهنیت مشترکی برسند.
انتهای پیام
نظرات