سرپرست سازمان امداد و نجات کشور از تشکیل 4000 تیم امداد روستایی در سراسر کشور خبر داد
به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا، دکتر ناصر چرخساز در سفر به استان کرمان و در این دیدار با استاندار گفت: یکی از برنامه های این سازمان را وجود یک امدادگر آموزش دیده در هرخانواده عنوان و تسری دادن مسائل امدادی به وزارتخانه ها است.
گسترش و تجهیز پایگاه ها در دستور کار
سرپرست سازمان امداد و نجات افزود: هم اکنون ۵۰ هزار نفر امدادگر درجه بندی شده که آموزشهای امدادی را فراگرفته اند در کشور وجود دارد که قابلیت ارائه خدمات را در پایگاههای این سازمان دارند.
چرخساز ادامه داد: با توجه به پراکندگی زیاد استان کرمان و همچنین همت مدیران قبلی و فعلی خوشبختانه پایگاه های متعددی در استان کرمان ساخته شود اما متاسفانه بعضی از پایگاه ها از امکانات مناسبی برخوردار نیستند و این موضوع برای امدادرسان بسیار سخت است.
وی با اشاره به اینکه با همکاری فرماندای و استانداری کرمان باید بودجه ای تخصیص داده شود تا این پایگاه ها گسترش یابند و از تجهیزات لازم برخوردار شوند.افزود: باید بدانیم در پنج سال آینده به چه چیزی نیازمندیم . باید نگاهمان نگاه امداد و نجاتی باشد نه حوادث، زیرا با این نگاه است که می توانیم طرح آمایش را تکمیل کنیم.
سرپرست سازمان امداد و نجات تصریح کرد: استانداری می تواند با تخصیص اعتباراتی از ۱۵ درصد بودجه ای که در اختیار دارید کمک کند تا پایگاه ها را به تجهیز و گسترش دهیم.
شکل گیری نظم سیستمی نجات و دانش محوری در دستورکار
بنا بر این گزارش دکتر ناصر چرخساز در حاشیه سفر به استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: اهداف ما از آمدن به کرمان ارزیابی عملکرد سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان و شنیدن مشکلات روسای شعب هلال احمر و مدیران امداد و نجات در مجموعه هلال احمر است که بتوانیم آن را در دستور کار سازمان امداد و نجات قرار دهیم.
وی در رابطه با برنامه های در دستور کار سازمان امداد و نجات اظهار داشت: یکی از برنامه های در دستور کار سازمان امداد و نجات بحث نظم سیستم نجات و آماده بودن نیروهای عملیاتی هلال احمر است و دوم بحث دانش محوری و data base کردن فعالیت های امداد و نجات در کل کشور است.
وی در ادامه افزود: به زودی برنامه ها را طوری ارائه می کنیم که نظم دهی امداد و نجات در کل کشور توانایی پاسخگویی را افزایش داده و به صورت یک سیستم نظام گونه ارائه خدمات دهیم تا دستگاه ها برای فعالیت های امداد و نجات در حوادث و رخدادهایی که پیش می آید آماده باشند.
چرخساز ادامه داد: در کل کشور ۵۰ هزار نفر امدادگر درجه بندی شده داریم که در پایگاه ها به صورت تخصصی فعالیت می کنند که این درجه بندی در سطوح مختلف چون کوهستان، ییلاق، دریا، کوهستان و … است که فعالیت می کنند.
رئیس سازمان امداد و نجات کشور اظهار داشت: با توجه به پهناور بودن اقلیم کشور همیشه ما کمبود امدادگر داریم و به همین علت شعار “هر خانواده یک امدادگر” را سرلوحه کارمان قرار می دهیم و باید به جایی برسیم که در هر خانواده ایرانی یک امدادگر وجود داشته باشد تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
هر خانواده ایرانی باید یک امدادگر داشته باشد
سرپرست سازمان امداد و نجات افزود با توجه به اینکه در سطح کشور کمبود امدادگر داریم گفت: پروپزالی را در رابطه هر خانواده یک امدادگر طراحی و در حال اجراست و یکی دو استان را به عنوان پایلوت انتخاب کرده که در استان آذربایجان غربی این طرح آغاز شده است و در راستای آموزش هر خانواده یک امدادگر حرکت می کند.
وی همچنین از تشکیل تیم های امداد روستایی خبر داد و گفت: بحث تشکیل امداد روستایی در کشور شروع شده است و تا به الان چهار هزار تیم روستایی تشکیل شده که در حال فعالیت هستند.
چرخساز در پایان از امدادگران استان کرمان تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: امدادگران کرمانی در حوادث و سوانح مختلف همیشه نوک پیکان امداد و نجات بوده اند.
انتهای پیام
نظرات