• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 93111407921
  • خبرنگار : 71413

سرک کشیدن به زندگی خصوصی نویسنده

سرک کشیدن به زندگی خصوصی نویسنده

با پیدا شدن 52 نامه متعلق به مادر «جین آستین»، اطلاعات شخصی فراوانی درباره زندگی این نویسنده کلاسیک انگلیسی به‌دست خواهد آمد.

با پیدا شدن 52 نامه متعلق به مادر «جین آستین»، اطلاعات شخصی فراوانی درباره زندگی این نویسنده کلاسیک انگلیسی به‌دست خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیش‌تر نامه‌های جین ‌آستین پس از مرگش توسط خواهرش سوزانده شد، اما اکنون نامه‌های دست‌نویس مادر او می‌تواند راهی برای شناخت بیش‌تر خالق «غرور و تعصب» و زمانه‌ای که در آن زندگی می‌کرده است‌، باشد.

کتابخانه «هانتینگتون» کالیفرنیا از 52 نامه‌، قطعه شعر و وسایلی پرده برداشته که متعلق به شش نسل خانواده مادری آستین بوده‌اند. «کساندرا لی» مادر آستین بوده است. جین بارها به دیدار خانواده مادری‌اش در «آدلستروپ» می‌رفته و حتی برخی اعتقاد دارند این زن رمان‌نویس، داستان «پارک منسفیلد» را با الهام از روستای «گلوسسترشایر» به نگارش درآورده است.

به گفته یکی از کارشناسان، نامه‌های یافت‌شده بسیار شخصی هستند و با این که به طور اخص نامی از نویسنده «غرور و تعصب» در آن‌ها ذکر نشده‌، به مردم کمک می‌کنند تا درک روشنی از دنیای این نویسنده داشته باشند.

به گزارش گاردین‌، این نامه‌ها از دلالان کتاب‌های عتیقه و دست‌نوشته‌های قدیمی در انگلیس به دست آمده‌اند. روابط فامیلی از مهم‌ترین تم‌های رمان‌های آستین هستند، پس کنجکاوی درباره این نامه‌ها که به اعضای مختلف خانواده و خویشاوندان او نوشته شده‌اند، کاملا طبیعی است.

نامه‌های مادر جین آستین

جین آستین نویسنده‌ انگلیسی است که روز شانزدهم دسامبر سال 1775 به ‌دنیا آمد. آثار او ادبیات غرب را بسیار مورد تأثیر قرار داده ‌است. شناخت آستین از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایه‌ها، او را به یکی از مشهورترین رمان‌نویسان عصر خودش تبدیل کرد. او از سال 1811 تا 1816، با نگارش چهار رمان ‌«عقل و احساس»، «غرور و تعصب»، ‌«منسفیلد پارک» و «اما» اعتبار یک نویسنده‌ شناخته‌شده را به ‌دست آورد.

آستین که هیچ‌گاه ازدواج نکرد، دو رمان دیگر به نام‌های «کلیسای نورث‌انگر» و «ترغیب» نیز نوشت که هر دو در سال 1818 پس از مرگش به چاپ رسیدند. او کار نگارش اثری دیگر با عنوان «سندیشن» را نیز آغاز کرد،‌ اما عمرش به اتمام آن کفاف نداد.

کتاب‌های او در زمان زندگی‌اش شهرت مختصری نصیبش کرد، ‌اما با انتشار «خاطرات جین آستین»، ‌کتاب خواهرزاده‌ جین درباره‌ او، در سال 1869، این نویسنده‌ به مخاطبان بیش‌تری معرفی شد و تا دهه‌ 1940 در جوامع دانشگاهی و ادبی به‌عنوان یکی از بزرگترین رمان‌نویسان کشورش شناخته شد.

جین آستین چند سالی از عمر خود را در شهر «باث» سپری کرد، به ‌همین دلیل این شهر به ‌عنوان محل اقامت او مشهور است. موسسه‌ای به نام «مرکز جین آستین» در مرکز شهر باث موجود است که هر سال جشنواره‌ای به نام جشنواره‌ جین آستین در این شهر برگزار می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha