رئیس پژوهشگاه رویان، احداث بیمارستان فوق تخصصی سلول درمانی ایران را باعث توسعه فعالیتهای پژوهشکده رویان عنوان کرد و افزود: هدف از احداث بیمارستان فوق تخصصی سلول درمانی این است که دانش خود را به خدمات تبدیل کنیم تا مورد استفاده مردم قرار گیرد و در کنار آن قصد توسعه پژوهش و آموزش را نیز داریم.
دکتر حمید گورابی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه مرکزی، افزود: هدف از احداث بیمارستان فوق تخصصی سلول درمانی این است که دانش خود را به خدمات تبدیل کنیم تا مورد استفاده مردم قرار گیرد و در کنار آن قصد توسعه پژوهش و آموزش را نیز داریم.
وی با بیان اینکه دنیا عرصه رقابت است، تصریح کرد: محققین پژوهشکده رویان به خوبی تلاش کردهاند تا در دنیا شناخته شویم. برای حفظ این موقعیت باید تلاش بیشتری صورت بگیرد و مسئولین کشوری نیز باید بودجه بیشتری را به این منظور اختصاص دهند.
وی در ادامه در خصوص نقش جهاد دانشگاهی در توسعه علمی کشور گفت: این نهاد جزو اولین نهادهایی است که برای خود یک مأموریت بر اساس نقشه جامع علمی کشور طراحی کرده است که خوشبختانه این اقدام اخیرا با نظر مثبت ستاد شورای انقلاب فرهنگی مواجه شده و در این راستا ماموریتهایی برای جهاد دانشگاهی منظور شده است.
وی افزود: به نظر میرسد که با توجه به اینکه امسال مدیریت جهادی در کشور توسط مقام معظم رهبری برجسته شده میتوانیم با اتکا به مدیریت جهادی که از قبل در این نهاد برقرار بوده به پیشرفت و آبادانی کشور کمک کنیم.
گورابی در خصوص نقش جهاد دانشگاهی در خنثی کردن توطئههای دشمنان به ویژه پروژه اسلامهراسی و اهانت به پیامبر اسلام(ص)، توجه به مسائل فرهنگی را یکی از مهمترین وظایف جهاد دانشگاهی دانسته و گفت: این مجموعه با اقشار مختلف جوان کشور در ارتباط است و میتواند از این نیروی عظیم دانشجویی در انتقال آنچه در فرهنگ اسلامی مدنظر است، استفاده کند.
انتهای پیام
نظرات