آیتالله نوریهمدانی، حادثه اخیر فرانسه و جنایتهای تروریستی به نام اسلام در کشورهای اسلامی را دو توطئه همزمان و برنامهریزی شده غرب و رژیم صهیونیستی خواند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، این مرجع تقلید در دیدار رئیس دانشگاه پیام نور قم، با اشاره به وقایع اخیر فرانسه، گفت: آمریکا، صهیونیست و اروپاییها از پیشرفت اسلام نگران هستند زیرا میدانند با گسترش فرهنگ اسلامی دیگر نمیتوانند دست به چپاولگری و غارت منابع کشورها بزنند.
وی افزود: آنها به این منظور پروژه اسلام هراسی را آغاز کردند و در همین راستا داعش و دیگر جریانات تروریستی را بوجود آورده و به نام اسلام معرفی کردند.
این مرجع تقلید به جنایات داعش در سوریه و عراق اشاره و بیان کرد: صدها هزار مسلمان در این کشورها کشته شدند اما هیچ عکسالعمل مؤثر و مثبتی از سوی این کشورهای غربی مشاهده نشد اما اکنون که تعداد کمی از شهروندان خودشان کشته شدند سران بسیاری از آن کشورها گرد هم جمع شده و با هیاهوی تبلیغاتی علیه اسلام برنامه ریزی میکنند.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم افزود: پولها و امکاناتی که از سوی عربستان، آمریکا، اسرائیل و حامیان آنها به سمت داعشیها سرازیر شد آنها را مانند گرگ مستی کرد و به جان اربابان خود انداخت.
آیتالله نوریهمدانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر تحول در متون و برنامه درسی دانشگاهها، اظهار کرد: علم نباید سکولار شود و باید جنبه الهی و اسلامی در همه درسها و کتابها نمایان باشد؛ اسلام میگوید همه ابعاد زندگی بشر از جمله اقتصاد، فرهنگ و علم با توحید و خداشناسی همراه است.
وی افزود: در گذشته علمای بزرگ ما همه علوم را در کنار هم فرا میگرفتند اما غربیها با نفوذ خود در ممالک اسلامی، علوم دینی و الهی را از سایر علوم جدا کردند.
وی اضافه کرد: آنها علوم غیر دینی را به عنوان علوم جدید معرفی و به دنیا القا کردند که اینها مسائل تازهای است، حال آنکه مبانی همه این علوم را اسلام 1400 سال پیش تبیین کرده است.
این مرجع تقلید، فضای حاکم بر دانشگاهها را در تربیت افراد بسیار مهم خواند و گفت: فضای دانشگاهی باید فضایی الهی باشد و تقوا در آن فراگیر باشد.
آیتالله نوریهمدانی، با بیان اینکه «معاشرت، برخوردها و احترامها باید براساس اخلاق اسلامی تنظیم شود» گفت: اسلام علم را توأم با اخلاق میداند و کسی که اخلاق ندارد را عالم نمیداند؛ فضای دانشگاه فضای دینی و شناخت انقلاب اسلامی باشد.
وی انتخاب استاد شایسته را یکی از مهمترین وظایف مسئولان دانشگاهی دانست و بیان کرد: فردی را به عنوان استاد انتخاب کنید که خودساخته باشد و افزون بر تبحر، تقوایش در سطح بالایی باشد؛ حرکات و سکنات استاد در تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار مؤثر است.
انتهای پیام
نظرات