• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۳ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93101609033
  • خبرنگار : 71477

فلسطین رسما دادگاه کیفری را مسئول بررسی جنایات اسرائیل در غزه کرد

فلسطین رسما دادگاه کیفری را مسئول بررسی جنایات اسرائیل در غزه کرد

دادگاه بین المللی کیفری اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین رسما اختیارات قانونی این دادگاه را برای تحقیق درباره جنایات صورت گرفته در جریان حمله سال گذشته غزه به رسمیت شناخته است.

دادگاه بین المللی کیفری اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین رسما اختیارات قانونی این دادگاه را برای تحقیق درباره جنایات صورت گرفته در جریان حمله سال گذشته غزه به رسمیت شناخته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری فرانسه، این اطلاعیه قانونی به دادگاه بین المللی کیفری اجازه می دهد تا حملات صورت گرفته در 13 ژوئن سال 2014 میلادی -آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی- را با دقت مورد بررسی قرار دهد اما این بدان معنا نیست که این دادگاه به طور خودکار تحقیقاتی را آغاز می کند.

فلسطینی‌ها رسما درخواست کرده‌اند تا به دادگاه بین المللی کیفری مستقر در لاهه بپیوندند؛ اقدامی که راه را برای آنها به منظور تنظیم شکایت نامه‌ای علیه مقامات اسرائیل به خاطر اتهامات جنایات جنگی در مناطق فلسطینی باز می کند. درخواستی که خشم رژیم صهیونیستی را برانگیخته است.

قبول صلاحیت و اختیارات قانونی دادگاه بین المللی کیفری با پیوستن به اساسنامه رم با معاهده تشکیل این دادگاه فرق دارد. سازمان ملل همچنان درحال بررسی اسناد ارائه شده از سوی فلسطین برای پیوستن به این دادگاه است.

دادگاه بین المللی کیفری در بیانیه‌ای گفت: اول ژانویه سال 2015 میلادی هرمن فون هبل، مامور ثبت دادگاه بین المللی کیفری مدارکی را از سوی دولت فلسطین دریافت کرد که در آن تائید صلاحیت و اختیارات قانونی این دادگاه برای بررسی جنگ غزه از سوی فلسطین اعلام شده بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: قبول اختیارات قانونی دادگاه بین المللی کیفری به صورت اتوماتیک باعث آغاز تحقیقات نمی‌شود.

براساس اساسنامه رم، دادگاه بین المللی کیفری می تواند افرادی را که متهم به نسل کشی، جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی از اول ژوئیه سال 2002 میلادی هستند تحت پیگرد قرار دهد.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پس از ناکامی در شورای امنیت برای به رسمیت شناخته شدن به عنوان یک کشور مستقل درخواست الحاق به دادگاه بین المللی کیفری و 16 کنوانسیون دیگر را امضا کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha