• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۴۰
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1403120301918
  • خبرنگار : 71621

والتز: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند

والتز: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند

«مایک والتز» مشاور امنیت ملی آمریکا روز جمعه ادعا کرد: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، این سوال مطرح می‌شود که آیا آن‌ها یک بازیگر منطقی هستند یا نه. آن‌ها می‌توانند اسرائیل را نابود کنند.

به گزارش ایسنا، والتز در سخنرانی در واشنگتن گفت که آمریکا تمام اقدامات لازم را انجام خواهد داد تا در دوران دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ، ایران نتواند به سلاح هسته‌ای دست یابد. 

وی مدعی شد: «اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، این سوال مطرح می‌شود که آیا آن‌ها یک بازیگر منطقی هستند یا نه. آن‌ها می‌توانند متحد ما - اسرائیل - را نابود کنند.»

طبق گزارش خبرگزاری تاس، والتز با طرح این ادعا که «ایران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای توانایی حمله به هر جایی را خواهد داشت»، بیان کرد: «آن‌ها یک چتر هسته‌ای خواهند داشت تا تمام این حملات و حملات دیگر را انجام دهند. آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند. در دوران ریاست جمهوری ترامپ، ما هر کاری انجام خواهیم داد تا این اتفاق نیفتد.»  

وی مدعی شد: «رئیس جمهور اخیرا دستوری را برای از سرگیری فشار حداکثری امضا کرده است تا پای خود را بر گردن اقتصاد ایران نگه دارد.»

این ادعا در حالی است که ایران بارها اعلام کرده سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی آن جایی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha