• شنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۳ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93101306930
  • منبع : مطبوعات

داور عراقی مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان

ارزیابی داوران از عملکرد متسابقین بسیار فنی و دقیق است

داور عراقی ‌پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان، با توجه به سطح بالای کمیته داوران گفت: ارزیابی داوران از عملکرد قاریان و حافظان این مسابقات بسیار فنی و دقیق است.

داور عراقی ‌پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان، با توجه به سطح بالای کمیته داوران گفت: ارزیابی داوران از عملکرد قاریان و حافظان این مسابقات بسیار فنی و دقیق است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) شیخ عدنان قاسم موسی الصالحی، داور رشته حسن حفظ پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان درگفت‌وگویی افزود: قاریان و حافظان شرکت‌کننده در این مسابقات با وجود این که از نژادها و مذاهب مختلف هستند، اما ارتباط بسیار صمیمانه و دوستانه‌ای دارند و تاکنون تعاملاتی خوبی در زمینه تبادل تجربیات قرآنی داشته‌اند.

وی تصریح کرد: متسابقین این مسابقات با وجود این که از مذاهب و نژادهای مختلف هستند، اما صمیمیت خاصی میان آنان حاکم است.

وی با استناد به کلام امام علی(ع) با عنوان « اِقرَؤُوا القرآنَ واسْتَظْهِرُوهُ فإنّ اللّهَ تَعالی لا یُعَذِّبُ قلباً وَعَی القرآنَ»( قرآن را تلاوت کنید و آن را به خاطر سپارید، زیرا خداوند متعال دلی را که قرآن را در خود دارد عذاب نمی‌کند»، گفت: برگزاری مسابقات قرآنی، اقدامی بسیار ارزنده است که زمینه را برای انس بیشتر جوانان با قرآن فراهم می‌کند.

مدیر دارالقرآن المجید شهر بصره عراق ادامه داد: در این دوره از مسابقات به عنوان داور رشته حسن حفظ حضور داشتم و شاهد رقابت نزدیک قاریان و حافظان در این مسابقات بودم.

عضو کمیته عالی دینی استانداری بصره ، سطح متسابقین این رقابت‌ها را با کیفیت بالا ارزیابی کرد و گفت: با وجود این‌که حفاظ این مسابقات رقابت بسیار نزدیکی داشته‌اند، اما کمیته داوران در رشته‌های مختلف حسن حفظ، تجوید، وقف و ابتدا و لحن بسیار دقیق عمل و علمی عمل کرده است و قاریان و حافظانی که در این مسابقات به عنوان نفرات برتر انتخاب می‌شوند، می‌توان آنان را از قراء و حفاظ برتر در سطح جهان دانست.

وی به شعار مسابقات با عنوان «قرآن، منادی محبت، وحدت وکرامت انسانی» اشاره کرد و گفت: قاریان و حافظانی که در این مسابقات شرکت کرده‌اند، سفیران قرآنی کشورهای شرکت‌کننده هستند و این متسابقین قطعا این فضای مملو از روحانیت و معنویت نور قرآن که زمینه‌ساز وحدت امت اسلام است را به کشور خود منتقل می‌کنند.

وی مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان را مصداق آیه قرآنی «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لاتَفَرَّقُوا» دانست و گفت: حضور نژادهای مختلف در این رقابت‌ها و مشارکت گسترده نمایندگان اهل سنت از امتیازات مهم این مسابقات است و من روابط بسیار دوستانه، محبت‌آمیز و برادرانه‌ای میان متسابقین شاهد بودم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha