شهربازیهای سنتی در آینده ای نزدیک در 400 شهر کشور آغاز به کار خواهند کرد که هر شهربازی به یک اتاق فرمان مجهز است که کارشناسان مشاوره با استفاده از دوربین های مدار بسته، استعداد کودکان را شناسایی و در جهت شکوفا کردن آن مشاوره میدهند و اگر کودکی رفتاری ناهنجار داشته باشد مشاوران مجموعه والدین را برای رفع آنها راهنمایی میکنند.
به گزارش ایسنا، یعقوب مصحفی، طراح شهربازی های سنتی با بیان این مطلب گفت: وسعت این شهربازی ها به جمعیت هر شهر بستگی دارد اما به طور میانگین در هر شهربازی 20 غرفه پیش بینی شده که 15 غرفه بازی های سنتی و ملی چون کبدی، الک دولک، طناب کشی و قصه گویی را شامل می شود و در پنج غرفه نیز بازی های بومی هر شهر بر پا خواهد شد.
وی با بیان اینکه این شهربازی های سنتی به نام سرزمین من نامیده می شود، افزود: کودکان بین دو تا 15 سال می توانند با پرداخت ورودی به مدت سه ساعت از همه غرفه های این شهربازی ها استفاده کنند که پرداخت این مبلغ، استفاده پدر و مادرها حتی پدر بزرگها و مادر بزرگ ها از امکانات مجموعه را میسر می کند.
مصحفی ادامه داد: آرامش و امنیت، بارزترین مشخصه شهربازی های سنتی در مقایسه با شهربازی های مکانیکی است ضمن اینکه کمک به احیای بازی های بومی و ملی از مزیت های آن به شمار می رود.
انتهای پیام
نظرات