یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: ضرورت دارد از مناسبت رحلت نبیمکرم اسلام(ص) در جهت از بین بردن اختلافات و جنگ طایفهای استفاده و در زمینه بحثهایی که دشمنان تحت عنوان شیعه و سنی با هدف ایجاد اختلاف بین آنها اشاعه میدهند، هوشیارانه عمل کنیم.
حجتالاسلام علیمحمد لروند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، از پیامبراعظم(ص) بهعنوان بهترین الگو برای اتحاد و وحدت یاد کرد و ادامه داد: امروز ما شاهد هستیم وهابیت به اسم پیامبراعظم(ص) در سوریه چه جنایتها که مرتکب میشوند و این در حالی است که وهابیت و بهائیت فرقهها و گروههای جعلی هستند که بویی از اسلام ناب نبردهاند.
وی اضافه کرد: در شرایط کنونی میطلبد فرقههای اسلامی مثل مالکی، شافعی، حنبلی و ... که معتقد به پیامبر واحد قرآن و قبله واحد هستند از مناسبت رحلت نبیمکرم اسلام که همه در عزای وی عزادار هستند در جهت از بین بردن اختلافات و جنگ طایفهای اقدام کنند و در زمینه بحثهایی که دشمنان تحت عنوان شیعه و سنی با هدف ایجاد اختلاف بین آنها اشاعه میدهند، هوشیارانه عمل کنند.
لروند درباره ابعاد شخصیتی این پیامبرعظیمالشان گفت: پیامبر اکرم(ص) در خاندانی متولد شد و رشد و نمو کرد که همگی موحد و خداپرست و کلیدداران خانه کعبه بودند.
وی پرورش حضرت رسول اکرم(ص) در دامن دایهای موحد همچون حلیمه، مادری همچون آمنه، و سرپرستی پیامبر(ص) توسط عبدالمطلب و ابوطالب که همگی موحد و خداپرست بودند را مور اشاره قرار داد و افزود: سیره و روش نبیمکرم اسلام حتی در دوران کودکی و قبل از بعثت بهگونهای بود که در بین مردم از احترام فوقالعادهای برخوردار بود و دادن لقب محمدامین به ایشان قبل از بعثت و در دوران نوجوانی و جوانی دلالت بر احترام فوقالعاده پیامبر(ص) در بین مردم داشت.
لروند اضافه کرد: سیره و رفتار پیامبر(ص) چه قبل از بعثت و چه بعد از بعثت تاثیرگذاری بسیار خوبی در بین مردم داشت و همین اخلاق و کردار و رفتار وی باعث شد با مبعوث شدن به رسالت بلافاصله نزدیکانش مثل ابوطالب، خدیجه، حمزه و امام علی(ع) بلافاصله رسالت او را پذیرا شوند.
امام جمعه پلدختر ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) پس از مبعوث شدن به رسالت نیز از نظر رفتار و گفتار و کردار برای مردم الگو بود از خصوصیات ایشان میتوان به آراستگی ظاهر، اخلاق خوش، متبسم بودن، برخورد خوب با همسایگان و شرکت در اجتماعات مردمی اشاره کرد.
وی گفت: پیامبراکرم(ص) در برخی از جنگها مثل حنین، بدر، احد، خندق و ... خودش شخصاً فرماندهی سپاه را عهده دار میشد و این بیانگر اهمیت فوقالعاده ایشان نسبت به مسائل اجتماعی بود.
لروند با یادآوری اینکه در یک کلام پیامبر(ص) هم اهل عمل بود و هم اهل علم. و علم و عمل را توامان با هم داشت، تصریح کرد: سیره پیامبر(ص) به گونهای بود که هرکس در اولین برخورد با ایشان تحت تاثیر سیره وی قرار میگرفت و در اخلاق و کردار از وی الگوبرداری میکرد.
انتهای پیام
نظرات