• شنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93092916895
  • منبع : نمایندگی لرستان

یک کارشناس مذهبی:

از ظرفیت ۲۸ صفر برای حل اختلافات استفاده شود

از ظرفیت ۲۸ صفر برای حل اختلافات استفاده شود

یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: ضرورت دارد از مناسبت رحلت نبی‌مکرم اسلام(ص) در جهت از بین بردن اختلافات و جنگ طایفه‌ای استفاده و در زمینه بحث‌هایی که دشمنان تحت عنوان شیعه و سنی با هدف ایجاد اختلاف بین آن‌ها اشاعه می‌دهند، هوشیارانه عمل کنیم.

یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: ضرورت دارد از مناسبت رحلت نبی‌مکرم اسلام(ص) در جهت از بین بردن اختلافات و جنگ طایفه‌ای استفاده و در زمینه بحث‌هایی که دشمنان تحت عنوان شیعه و سنی با هدف ایجاد اختلاف بین آن‌ها اشاعه می‌دهند، هوشیارانه عمل کنیم.

حجت‌الاسلام علی‌محمد لروند در گفت‎‏وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، از پیامبراعظم(ص) به‌عنوان بهترین الگو برای اتحاد و وحدت یاد کرد و ادامه داد: امروز ما شاهد هستیم وهابیت به اسم پیامبراعظم(ص) در سوریه چه جنایت‌ها که مرتکب می‌شوند و این در حالی است که وهابیت و بهائیت فرقه‌ها و گروه‌های جعلی هستند که بویی از اسلام ناب نبرده‌اند.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد فرقه‌های اسلامی مثل مالکی، شافعی، حنبلی و ... که معتقد به پیامبر واحد قرآن و قبله واحد هستند از مناسبت رحلت نبی‌مکرم اسلام که همه در عزای وی عزادار هستند در جهت از بین بردن اختلافات و جنگ طایفه‌ای اقدام کنند و در زمینه بحث‌هایی که دشمنان تحت عنوان شیعه و سنی با هدف ایجاد اختلاف بین آنها اشاعه می‌دهند، هوشیارانه عمل کنند.

لروند درباره ابعاد شخصیتی این پیامبرعظیم‌الشان گفت: پیامبر اکرم(ص) در خاندانی متولد شد و رشد و نمو کرد که همگی موحد و خداپرست و کلیدداران خانه کعبه بودند.

وی پرورش حضرت رسول اکرم(ص) در دامن دایه‌ای موحد همچون حلیمه، مادری همچون آمنه، و سرپرستی پیامبر(ص) توسط عبدالمطلب و ابوطالب که همگی موحد و خداپرست بودند را مور اشاره قرار داد و افزود: سیره و روش نبی‌مکرم اسلام حتی در دوران کودکی و قبل از بعثت به‌گونه‌ای بود که در بین مردم از احترام فوق‌العاده‌ای برخوردار بود و دادن لقب محمدامین به ایشان قبل از بعثت و در دوران نوجوانی و جوانی دلالت بر احترام فوق‌العاده پیامبر(ص) در بین مردم داشت.

لروند اضافه کرد: سیره و رفتار پیامبر(ص) چه قبل از بعثت و چه بعد از بعثت تاثیرگذاری بسیار خوبی در بین مردم داشت و همین اخلاق و کردار و رفتار وی باعث شد با مبعوث شدن به رسالت بلافاصله نزدیکانش مثل ابوطالب، خدیجه، حمزه و امام علی(ع) بلافاصله رسالت او را پذیرا شوند.

امام جمعه پل‌دختر ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) پس از مبعوث شدن به رسالت نیز از نظر رفتار و گفتار و کردار برای مردم الگو بود از خصوصیات ایشان می‌توان به آراستگی ظاهر، اخلاق خوش، متبسم بودن، برخورد خوب با همسایگان و شرکت در اجتماعات مردمی اشاره کرد.

وی گفت: پیامبراکرم(ص) در برخی از جنگ‌ها مثل حنین، بدر، احد، خندق و ... خودش شخصاً فرماندهی سپاه را عهده دار می‌شد و این بیان‌گر اهمیت فوق‌العاده ایشان نسبت به مسائل اجتماعی بود.

لروند با یادآوری اینکه در یک کلام پیامبر(ص) هم اهل عمل بود و هم اهل علم. و علم و عمل را توامان با هم داشت، تصریح کرد: سیره پیامبر(ص) به گونه‌ای بود که هرکس در اولین برخورد با ایشان تحت تاثیر سیره وی قرار می‌گرفت و در اخلاق و کردار از وی الگوبرداری می‌کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha