معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: طی نامه ای از مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان خواسته شد با نمونه برداری و جمع آوری داده ها، میزان اثرات شکوفایی جلبکی دریای عمان بر آب های ساحلی ایران را آنالیز و گزارش دهد.
به گزارش سرویس محیط زیست ایسنا، پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: گزارش ارسالی از راپمی که بر اساس تصاویر بدست آمده از ماهواره مدیس در محدوده دریای عمان است نشان دهنده شکوفایی جلبکی به مساحت 88 هزار کیلومتر مربع در این اکوسیستم آبی است.
فرشچی افزود: این گزارش حاکی از آن است که گرد و غبار دو هفته گذشته کشورهای ایران و پاکستان عامل احتمالی وقوع این پدیده است.
وی ادامه داد: بر همین اساس طی نامه ای از مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان خواسته شد با نمونه برداری و جمع آوری داده ها، میزان اثرات این اتفاق بر آب های ساحلی ایران را آنالیز و گزارش دهد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با یادآوری رخ داد پدیده کشند سرخ سال گذشته در سواحل صحار تا فجیره دریا عمان، گفت: سال گذشته پس از بررسی های متعدد مشخص شد عامل حادثه مذکور، گونه نوکتیلوکا بوده است.
براساس گزارش سازمان محیط زیست، گونه نکتولیکا گونه ای است که غالباً بر سطح دریا و نزدیک سواحل یافت می شود. گونه ای بیرنگ و بیگانه خوار و داری خاصیت زیست افروزش.
انتهای پیام
نظرات