• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93091710373
  • خبرنگار : 71404

پیشنهاد عباس رافعی به رییس صداو‌سیما:

برنامه‌های اضافی تلویزیون را حذف کنید

برنامه‌های اضافی تلویزیون را حذف کنید

عباس رافعی - کارگردان سینما و تلویزیون - از ادغام بخش‌های مختلف صداوسیما از جمله شبکه‌ها و معاونت‌ها استقبال کرد و گفت: از همان ابتدا شبکه‌هایی چون تماشا، نمایش و ... در تعریف یک شبکه بودن نمی‌گنجیدند و چه خوب شد که این اتفاق افتاد.

عباس رافعی - کارگردان سینما و تلویزیون - از ادغام بخش‌های مختلف صداوسیما از جمله شبکه‌ها و معاونت‌ها استقبال کرد و گفت: از همان ابتدا شبکه‌هایی چون تماشا، نمایش و ... در تعریف یک شبکه بودن نمی‌گنجیدند و چه خوب شد که این اتفاق افتاد.

این کارگردان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، خاطرنشان کرد: اصولا در تعریف شبکه‌های تلویزیونی آمده است که شبکه‌ها باید شورای سیاست‌گذاری و تعریف مستقلی از خود داشته باشند و در عین حال برنامه‌هایشان از یکدیگر متمایز باشد؛ این در حالی است که شبکه‌های تازه تأسیس تلویزیون بیشتر به کانال‌هایی بدل شده‌اند که فقط به بازپخش برنامه‌های شبکه‌های دیگر می‌پردازند. به اعتقاد من تأسیس این کانال‌ها از همان ابتدا هم ضروری نبود.

وی همچنین مطرح کرد: با وضعیت اقتصادی موجود در جامعه و تحریم‌هایی که طی این مدت داشتیم، اکنون به چابک سازی اقتصاد مقاومتی نیاز داریم؛ بنابراین تأسیس چنین شبکه‌هایی از همان ابتدا هم ضرورت نداشت؛ چراکه به نظرم گسترش شبکه‌ها جز اتلاف وقت، پول و انرژی هدف دیگری ندارد. بهتر است در این زمینه یک ارزیابی کلی داشته باشیم که هر کدام از این کانال‌های تازه تأسیس چند درصد از مخاطبان را جذب خود می‌کنند.

کارگردان فیلم‌ سینمایی «فصل فراموشی فریبا» در عین حال پیشنهاد داد: مدیریت جدید سازمان صداوسیما نه فقط در جهت چابک‌سازی باید کانال‌های اضافی تلویزیون را برچیند، بلکه باید برنامه‌های اضافی را هم کنار بگذارد. ما نمی‌توانیم تفاوتی میان شبکه‌های یک، دو، سه و پنج تلویزیون قائل شویم؛ چراکه آبشخور شبکه‌ها از یک سرمنشأ نشات می گیرد و آن هم معاونت سیماست، پس بهتر است بر اساس مخاطب‌شناسی، آسیب‌شناسی انجام بگیرد.

او در همین زمینه ادامه داد: اگر تعریف دقیقی از شبکه‌های تلویزیون ارائه داده شود، مخاطب هم از هویت شبکه‌ها مطلع می‌شود و متوجه می‌شود که چرا باید شبکه‌های تلویزیونی را دنبال کند.

رافعی در پایان گفت‌و‌گویش به شبکه‌های تلویزیونی که مأموریت یکسان دارند اشاره کرد و گفت: هر شبکه خط مشی‌ جداگانه دارد اما یکسری از شبکه‌ها مأموریت یکسانی را انجام می‌دهند و اصلا لزومی بر تأسیسشان نبوده است؛ به عنوان مثال وقتی شبکه سه سیما هست چه نیازی به شبکه ورزش بود که تأسیس شود؛ بهتر است در این زمینه سیاست‌گذاری بهتری انجام بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha