آئین پانزده سالگی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) که در روزهای اخیر در مشهد مقدس برگزار شد، با حال و هوای متفاوتی همراه بود؛ بخاطر حضور مردی که از وجودش، سیرتی مانده است بدون صورت.
«حاج رجب محمدزاده» جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی است اما شاید جنس این 70 درصد با آنچه معمولاً از یک جانباز در ذهن داریم کمی متفاوت باشد. حاج رجب بر اثر اصابت گلوله خمپاره در جریان جنگ تحمیلی صورت و درصد زیادی از بینایی خود را از دست داده است.
25 خرداد امسال، خبرنگار و عکاس ایسنا در دفتر مشهد به سراغ حاج رجب رفتند تا نه فقط وضعیت امروز او که شاید رشادتها و فداکاریهای دیروز او را برای خیلی از ما که شاید فراموش کرده باشیم، یادآوری کنند.
در این میان اما نباید از کنار ایثار همسر این جانباز هم به راحتی گذاشت؛ ایثاری که کمتر از فداکاریهای خود حاج رجب نیست؛ با عشقی که همسران جانبازان این مرز و بوم اوجش را نثار میکنند.
بعد از گذشت چند ماه از آن روز، در مراسم گرامیداشت پانزده ساله شدن ایسنا - همزمان با ایامی که با نام شهدای رسانه و بزرگداشت مقام دانشجو همراه است - از ایثار این بزرگمرد کشورمان تجلیل شد. البته که این تجلیلها برای «جبران» ایثاری نیست که جبراننشدنی است، بلکه شاید برای «یادآوری» به خودمان و دیگران باشد.
«حاج رجب خودش است، بیهیچ نقابی، حتی میتوانی لبخند خدا را بر روی لبهای نداشته او ببینی، صورت حاج رجب جایی جا مانده که هرگاه خواستی روی ماه خدا را ببینی، میتوانی به اینجا بیایی، اینجا میتوانی امضا و دستخط خدا را ببینی که بدون هیچ پردهای بر صورت او به یادگار مانده است.» ("بیصدا رفت و بیصورت بازگشت" - ایسنا - 25 خرداد 93)
وحید محمدزاده، فرزند این جانباز جنگ تحمیلی نیز به خبرنگار ایسنا گفت: من و خانواده محمدزاده از ایسنا بخاطر حرکت در راستای اشاعه فرهنگ جبهه، ایثار و فداکاری، شهادت و فرهنگ بسیج و نیز تلاش برای شناساندن ایثارگرانی که در گمنامی به سر میبرند، تقدیر و تشکر میکنیم.
انتهای پیام
نظرات