• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۳ / ۰۰:۱۰
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93091207291
  • خبرنگار : 71021

مسافران به‌دنبال مقصد ارزان؛ ترکیه یا ایران؟

مسافران به‌دنبال مقصد ارزان؛ ترکیه یا ایران؟

رئیس جامعه تورگردانان ایران گفت: هزینه سفر دو هفته‌ای به جمهوری آذربایجان،‌ ترکیه و یا ترکمنستان معادل هزینه‌ی سفر یک هفته‌ای به ایران است. اگر نرخ خدمات کنترل نشود، گردشگرانی که به ایران روی آورده‌اند را به زودی از دست می‌دهیم.

رئیس جامعه تورگردانان ایران گفت: هزینه سفر دو هفته‌ای به جمهوری آذربایجان،‌ ترکیه و یا ترکمنستان معادل هزینه‌ی سفر یک هفته‌ای به ایران است. اگر نرخ خدمات کنترل نشود، گردشگرانی که به ایران روی آورده‌اند را به زودی از دست می‌دهیم.

ابراهیم پورفرج با اشاره به افزایش نرخ‌هایی که در هتل‌ها‌، حمل و نقل و غذا به وجود آمده است به خبرنگار گردشگری ایسنا‌ گفت: خدمات در ایران به طور کلی گران است، با این حال قیمت خدمات گردشگری در یک سال گذشته با برخی بازارهای منطقه قابل رقابت شده است‌؛ اما اگر اوضاع را کنترل نکنیم و اجازه بدهیم قیمت‌ها بدون منطق افزایش یابد‌، گردشگرانی که اکنون به ایران روی آورده‌اند را از دست می‌دهیم.

وی اضافه کرد: اکنون شرایط به گونه‌ای است که نمی‌دانیم تا یک‌سال دیگر بازار گردشگری ایران چه می‌شود‌، برای همین برخی فکر می‌کنند باید از فرصت پیش آمده تا از بین نرفته‌، استفاده کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر گردشگران به راحتی به کشورهای جمهوری آذربایجان‌، ترکمنستان و ترکیه سفر می‌کنند و هزینه‌ دو هفته‌ی سفر در این کشورها معادل هزینه یک هفته سفر در ایران می‌شود، همین مساله باعث خواهد شد رقابت در هم شکسته شود و کشورهای منطقه همین تعداد گردشگری که به ایران آمده‌اند را از ما بگیرند.

وی سپس به برخوردهای غیراصولی برخی مراکز خدماتی گردشگری در قیمت‌گذاری اشاره کرد و افزود: ما در یکی از هتل‌های اصفهان برای گروهی از گردشگران خارجی مهمانی شام گرفتیم که هزینه غذا برای هر نفر 150 هزار تومان شد‌، در حالیکه برای ورودیه‌ سالن هم 2 میلیون تومان تقاضا کرده بود. بعضی از مراکز گردشگری واقعا موقعیت پیش آمده در صنعت گردشگری را درک نمی‌کنند.

رئیس جامعه تورگردانان ایران گفت: حمل و نقل‌، هتل و آژانس‌ها سه ضلع گردشگری هستند و منافع مشترکی در این صنعت دارند و باید به هم کمک کنند تا این شرایط پایدار بماند و بازار رقابتی ایران حفظ شود. باید تعادل در نرخ‌گذاری کیفیت خدمات رعایت شود و با یکدیگر در این‌باره مذاکره کنیم تا به نتیجه برسیم. اگر این سه ضلع از هم فاصله بگیرند، یقینا در بازار رقابتی گردشگری شکست می‌خوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۹-۱۲ ۱۱:۱۷

چه خبره اگه بهترين نوع غذا را هم بدهند از50تومان بيشتر نمي شه دارند چپاول مي کنند

avatar
۱۳۹۳-۰۹-۱۲ ۱۱:۳۹

در اينکه خيلي از اين مراکز داخلي دارن اجحاف ميکنن حرفي نيست و بايد کنترل بشن ولي آذربايجان و بالاخص باکو خيلي بدتره از باجگيري و توهين دم مرز بگير تا رشوه پليس در شهر و بي ادبي مردم به ايراني ها ، وضع ترکيه هم بهتر نيست . از دولاپهناي قيمتها مخصوصا توي آنتاليا بگير تا جيب بري و خلافکاري توي استانبول که حتي توي روز روشن هم امنيت نداري توي بعضي جاهاي شهر ! اونايي که رفتن ميتونن بگن چه جاهايي هستن !

avatar
۱۳۹۳-۰۹-۱۲ ۱۳:۳۴

خودتون کردين که اين بلا سر مملکت اومده (تورم) فقط دولت باعث اين کاره والسلام

avatar
۱۳۹۳-۰۹-۱۲ ۱۸:۰۵

علي جون تو استانبول جاهايي مثل آكساراي محل خلافكاران است و مقصر شما هستيد كه آنجا رفتيد من يكبار رفتم از ترس زود برگشتم قسمت آسيايي استانبول و از تقسيم به بالا با بقيه استانبول فرق دارد قبل از سفر بايد كمي مطالعه كنيد وگرنه سرت بلا مياد و مقصر خودتي نه كس ديگر