محققان اسپانیایی روش جدیدی را برای افزایش طول عمر پنیر یافتهاند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، پنیر از جمله مواد خوراکی است که کمتر ازیک ماه تاریخ انقضا دارد و پس از آن غیرقابل مصرف میشود.
محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا برای جلوگیری از فاسدشدن این ماده غذایی پوشش جدیدی را ساختهاند که طول عمر پنیر را افزایش میدهد.
این پوشش کاملا خوراکی است، خاصیت ضد میکروبی دارد، باعث افزایش طول عمر پنیر میشود و ترکیبی از پونه کوهی، اسانس رزماری و پوشش سختپوستان است.
محققان این بررسی را با هدف افزایش نگهدارندگی طبیعی پنیر اعمال کردند.
علت فاسدشدن پنیر تولید قارچ یا مخمر در سطح پنیر و کاهش آب این ماده است. این روکش جدید از تولید قارچ جلوگیری میکند و در برنامه های اقتصادی بسیار مهم است.
این پژوهش در مجله Food Studies منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات