• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93091005929
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

افزایش طول عمر پنیر با پوشش آنتی‌باکتریال

افزایش طول عمر پنیر با پوشش آنتی‌باکتریال

محققان اسپانیایی روش جدیدی را برای افزایش طول عمر پنیر یافته‌اند.

محققان اسپانیایی روش جدیدی را برای افزایش طول عمر پنیر یافته‌اند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، پنیر از جمله مواد خوراکی است که کمتر ازیک ماه تاریخ انقضا دارد و پس از آن غیرقابل مصرف می‌شود.

محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا برای جلوگیری از فاسدشدن این ماده غذایی پوشش جدیدی را ساخته‌اند که طول عمر پنیر را افزایش می‌دهد.

این پوشش کاملا خوراکی است، خاصیت ضد میکروبی دارد، باعث افزایش طول عمر پنیر می‌شود و ترکیبی از پونه کوهی، اسانس رزماری و پوشش سخت‌پوستان است.

محققان این بررسی را با هدف افزایش نگهدارندگی طبیعی پنیر اعمال کردند.

علت فاسدشدن پنیر تولید قارچ یا مخمر در سطح پنیر و کاهش آب این ماده است. این روکش جدید از تولید قارچ جلوگیری می‌کند و در برنامه های اقتصادی بسیار مهم است.

این پژوهش در مجله Food Studies منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha