• شنبه / ۴ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93050401507
  • خبرنگار : 71456

شناسایی اجتماعات میکروبی در پنیر

شناسایی اجتماعات میکروبی در پنیر

دانشمندان دانشگاه هاروارد سه نوع اجتماع میکروبی را یافته‌اند که در پنیر زندگی می‌کنند.

دانشمندان دانشگاه هاروارد سه نوع اجتماع میکروبی را یافته‌اند که در پنیر زندگی می‌کنند.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «ریچل داتون» و همکارانش در تلاش برای درک بهتر جوامع میکروبی، باکتری‌ها و قارچ‌هایی که از پنیر تغذیه می‌کنند را بررسی کردند.

پس از مطالعه 137 نوع پنیر جمع‌آوری‌شده از 10 کشور مختلف، تیم علمی قادر به شناسایی سه نوع کلی اجتماع میکروبی شد که از پنیر تغذیه می‌کنند.

این موفقیت راه را برای استفاده از هر یک از این جوامع مدل جهت مطالعه چگونگی رقابت‌ یا همکاری‌ میکروب‌ها و قارچ‌های مختلف به هنگام تشکیل جوامع باز می‌کند. علاوه بر این، تحقیق صورت‌گرفته بررسی انواع مولکول‌هایی که در این فرآیند دخیل‌اند و همچنین مکانیک‌های درگیر در آن را تسهیل می‌بخشد.

محققان حاضر موفق شدند هر گونه میکروب و قارچ موجود در نمونه‌های موردی‌شان را ایزوله کرده و آزمایش‌هایی را برای تولیدمثل جوامع موجود در پنیرهای مختلف انجام دهند.

این مطالعه با هدف درک چگونگی تعامل گونه‌های مختلف باکتری و قارچ انجام شد و دانشمندان موفق به شناسایی نمونه‌هایی شدند که در آن باکتری‌هایی خاص رشد قارچ را متوقف کردند و بالعکس.

جزئیات این دستاورد علمی در مجله Cell منتشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha