• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93082512802
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

نتایج یافته‌های پژوهشی درباره تاثیر زردچوبه بر کاهش التهاب

نتایج یافته‌های پژوهشی درباره تاثیر زردچوبه بر کاهش التهاب

پژوهشی جدید نشان می‌دهد کورمومین _ماده‌ای که به طور طبیعی در زردچوبه وجود دارد_ با کاهش التهاب، افزایش سلامتی را به دنبال دارد.

پژوهشی جدید نشان می‌دهد کورمومین _ماده‌ای که به طور طبیعی در زردچوبه وجود دارد_ با کاهش التهاب، افزایش سلامتی را به دنبال دارد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان، شواهد علمی محققان دانشگاه اوهایو نشان می‌دهد کورکومین که در درمان بیماری‌هایی نظیر آلرژی، دیابت و زخم معده به کار برده می‌شود، در دستگاه گوارش باقی می‌ماند و هر موادی را که جذب شده، سریعا متابولیز می‌کند.

طی این پژوهش محققان دریافتند که نانو امولسیون کورکومین، فراخوان سلول‌های ایمنی موسوم به ماکروفاژها را که پاتوژن‌های مهاجم را می‌بلعند، متوقف می‌کند و با ترشح مواد شیمیایی التهابی در سلول‌های جدا از نمونه‌های خونی، ماکروفاژها را در مسیر خود متوقف کردند.

به گفته محققان، این تاثیر خاص کورکومین بر ماکروفاژها پیش از این دیده نشده بود و بنا بر این نتایج چنین نشان می‌دهد که کورکومین تاثیر بسیار چشمگیری در مقابله با التهاب ناشی از ماکروفاژی دارد.

این پژوهش در مجله "PLOS ONE " منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha