• شنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93081707582

ساخت سکونتگاههای انسانی چاپ سه‌بعدی در ماه تا 40 سال آینده

ساخت سکونتگاههای انسانی چاپ سه‌بعدی در ماه تا 40 سال آینده

سازمان فضایی اروپا (اسا) اخیرا از برنامه خود برای ساخت پایگاهی در ماه رونمایی کرده که امیدوار است بتواند در 40 سال آینده اولین بازدیدکننده را در خود جای دهد.

سازمان فضایی اروپا (اسا) اخیرا از برنامه خود برای ساخت پایگاهی در ماه رونمایی کرده که امیدوار است بتواند در 40 سال آینده اولین بازدیدکننده را در خود جای دهد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این پایگاه که اولین سکونتگاه انسانی بر روی یک سیاره دیگر خواهد بود، توسط رباتها با گنبدهای قابل‌تورم پوشیده شده از خاک ماه ساخته خواهد شد و جا برای چهار نفر به منظور زندگی و کار خواهد داشت.

سازمان اسا با همکاری شرکت معماری فاستر و شرکا قصد دارند تلاشها برای حضور دائمی انسان در ماه را سرعت بخشند.

به گفته کارشناسان، این سکونتگاه تا 40 سال آینده قابل استفاده خواهد بود.

رباتهای خودکار برای چاپ سه‌بعدی یک ساختار سلولی برای چهار نفر مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این سکونتگاه از انسانها در برابر شهاب‌سنگها، تابش گاما و نوسانات گسترده دما محافظت خواهد کرد.

اسکات هولاند، از تیم پرواز فضایی انسان سازمان اسا گفت: چاپ سه‌بعدی به ارائه ابزار بالقوه برای ساخت سکونتگاهی در ماه با تدارکات کم زمینی پرداخته است.

نظریه دانشمندان این است که 90 درصد مواد مورد نیاز برای ساخت سکونتگاه در ماه وجود داشته، از این رو تنها رباتها و بخشهای سبکتر مانند اجزای قابل تورم، اتصالات جامد و قطعات ورودی از زمین به این قمر حمل خواهد شد.

بخشهایی که باید در زمین ساخته شوند، از یک ماژول لوله‌ای ساخته خواهند شد که توسط موشک قابل انتقال است.

برای اطمینان از قدرت کافی سکونتگاه در کنار کاهش حجم جوهر مورد استفاده، این سازه از ساختار سلولی بسته توخالی مانند اسفنج ساخته خواهد شد.

به گفته کارشناسان، ساختار سلولی توخالی بسته که شبیه استخوان پرنده هستند، ترکیب خوبی از قدرت و وزن را ارائه خواهد داد.

ماده خام ماه به خمیر تبدیل شده و برای تبدیل به یک بلوک جامد افشانه می‌شود. این بلوک سپس برای ساخت دیوارها با سرعتی حدود دو متر در ساعت استفاده خواهند شد.

شرکت فاسر و شرکا یک طراحی گنبدی زنجیره‌ای را با دیوارهای سلولی به منظور حفاظت در برابر شهاب‌سنگهای کوچک و تابشهای فضایی ارائه کرده که از بخش قابل تورم تحت فشار برای سکنای فضانوردان برخوردار است.

چاپهای سه‌بعدی بطور لایه‌لایه ساخته می شوند. از این چاپگرها بیشتر برای ساخت مجسمه‌ها یا صخره‌های مرجانی مصنوعی به منظور حفظ سواحل در برابر امواج پرقدرت دریا استفاده می شود.

انتهای پیام

سکونتگاههای انسانی چاپ سه‌بعدی در ماه تا 40 سال آینده

سکونتگاههای انسانی چاپ سه‌بعدی در ماه تا 40 سال آینده

نمونه آجر شبیه‌سازی شده با خاک ماه

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha