• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93081406521
  • خبرنگار : 71456

نوشیدن یک فنجان چای داغ با قوری شکلاتی!

نوشیدن یک فنجان چای داغ با قوری شکلاتی!

دانشمندان و مهندسان «مرکز فناوری محصولات Nestle» در یورک انگلستان از شکلات تلخ با نقطه ذوب بالا برای ساخت یک قوری شکلاتی استفاده کرده‌اند.

دانشمندان و مهندسان «مرکز فناوری محصولات Nestle» در یورک انگلستان از شکلات تلخ با نقطه ذوب بالا برای ساخت یک قوری شکلاتی استفاده کرده‌اند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آن‌ها از شکلات برای ساخت لایه‌های ضخیم در داخل یک قالب سیلیکونی بهره بردند و قوری نهایی دارای بدنه‌ای بزرگ و درب است.

این قوری در یکی از برنامه‌های یک شبکه تلویزیونی معروف در انگلستان آزمایش شد و ذوب نشد. مجریان این برنامه با استفاده از قوری جدید ظرف دو دقیقه چای درست کردند که دارای محتوای کاکائویی اندکی بود.

تیمی از مبتکران شرکت سازنده پس از شش هفته مطالعه و استفاده از معادلات ریاضی موفق به ساخت این قوری ظرف دو ساعت شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha