• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 93072916098

نعمت احمدی با اشاره به وقوع جرم اسیدپاشی‌:

تشدید مجازات سبب جلوگیری از ارتکاب جرم نمی‌شود

تشدید مجازات سبب جلوگیری از ارتکاب جرم نمی‌شود

یک وکیل دادگستری گفت: در قانون درباره مجازات اسیدپاشی کمبودی وجود ندارد.

یک وکیل دادگستری گفت: در قانون درباره مجازات اسیدپاشی کمبودی وجود ندارد.

نعمت احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ با اشاره به اینکه با تشدید مجازات نمی‌توان مانع وقوع جرم شد، گفت: قانونگذار در خصوص مواد مخدر یا قتل مجازات اعدام را پیش بینی کرده است، اما آیا مجازات اعدام باعث کم شدن این گونه جرایم شده است؟

وی با بیان اینکه عموما نتیجه اسیدپاشی نقص عضو است گفت: قانون کمبودی از این بابت ندارد و در باب دیات درباره آن موادی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: مسئله اصلی این است که بخواهیم از باب قصاص در مورد اسیدپاشی تصمیم بگیرم؛ چرا که بزه دیده‌ای که چشمش توسط اسید نابینا شده نمی تواند همان میزان اسید در چشم مجرم بریزد تا او را کور کند و تضمینی وجود ندارد که پلک یا گونه شخص آسیب نبیند.

این وکیل دادگستری با تاکید بر اینکه اسیدپاشی یک نوع انتقام است و عمدتا به دلیل خدشه دار شدن احساسات شخص انجام می‌گیرد، اظهار کرد: مجرم در زمان ارتکاب جرم به مجازات فکر نمی‌کند چون عمل وی احساسی است.

وی با بیان اینکه اسیدپاشی اصولا یک اقدام روانی است، گفت: در اسیدپاشی با یک واکنش احساسی روبه رو هستیم و مجرم می‌خواهد روی زیبایی شخص تاثیرگذار باشد.

احمدی درباره ایجاد محدودیت در خرید و فروش اسید به عنوان وسیله ارتکاب جرم، گفت: نحوه در اختیار گذاشتن اسید را باید عوض کرد. چون اسید مانند چاقو نیست که کاربرد دوگانه داشته باشد و فقط در موارد شیمیایی کاربرد دارد.

وی همچنین با اشاره به اینکه اسید نباید به‌راحتی در اختیار مردم قرار گیرد، اظهار کرد: قرص برنج نیز که کاربردی دوگانه دارد و به تازگی برای خودکشی از آن استفاده می‌کنند به راحتی قابل خرید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۹ ۰۷:۵۸

باز هم ميگم، متاسفانه از اين دست اتفاقات تلخ در جامعه زياد است. ولي همچنان براي من سواله که چرا اينقدر ايسنا روي اين موضوع تمرکز کرده. در سه روز گذشته بيش از ده خبر در اين رابطه منتشر کرده که بيشتر آنها را در صفحه ي اول هم نمايش داده! اين شرايط براي خبرهاي مذاکرات هسته اي هم برقرار نبوده

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۹ ۰۸:۳۶

وقتي کسي داخل دعوا کسي رو مي کشه ميگه من عصباني شدم يه لحظه کنترلم رو از دست دادم و نفهميدم داخل بحبوحه دعوا چه کردم. شايد اعدام براي اين فرد زياد باشه اما کسي که اسيد مي پاشه سر صبر ميره اسيد تهيه ميکنه. سر صبر مي شينه نقشه ميکشه . سر صبر شرايط رو برا کارش مهيا ميکنه. پس نميتونه بگه يهو عصباني شدم. کسي که اينقدر راحت و با پشتکار ميتونه چنين جنايتي را انجام بده تاوانش چيزي جز اعدام نيست.

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۹ ۰۸:۳۹

اگه روي خانواده خودتم اسيد مي ريختن همينو ميگفتي؟؟؟

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۹ ۱۳:۳۸

آقاي وکيل محترم در قانون در مورد خيلي چيزا پيش بيني شده ، ولي اگه واقعا 100 درصد به قانون عمل ميشد که ما مدينه فاضله داشتيم . يک زماني کسي کمربند ايمني در زمان رانندگي نمي بست ولي وقتيکه واقعا راننده هاي خاطي جريمه شدند ، ديگه کمتر کسي رو ميشه ديد که رعايت نکنه ، اگه به اندازه کافي قانون اجرا بشه اينهمه پرونده در دادگاهها نمي بود و انقدر مشکل نداشتيم...